Ansøg lån over sms?

0
1626

Jeg skulle godt nok lige tjekke en ekstra gang, da jeg forleden dag så, at man nu kan ansøge om et lån over sin telefon. Det er jo godt nok lidt vildt at se hvilken udvikling det har taget. Jeg kan huske da jeg fyldte 19 år, og gerne ville flytte i egen lejlighed. Der var ingen hjælp at hente i banken, da jeg ikke kunne stille sikkerhed. Det lader til at mange af disse nye online lån er lidt mindre strikse i deres krav, og flere steder kan man faktisk få et lån uden at stille sikkerhed. Læs også her for mere info omkring disse sms lån.

Hvis der nu tilfældigvis skulle sidde en af mine kære læsere derude, som rent faktisk har prøvet disse lån, så kunne det da være sjovt hvis personen lige smed en kort kommentar til indlægget, og fortæller om hvordan deres erfaring med det har været.