Brug for en ny bil? Så se her

0
827

Rigtig mange virksomheder har brug for biler: det kan være, hvis de skal transportere materialer fra A til B, hvis de tilbyder at udlevere solgte varer til køberen, eller simpelthen hvis de tilbyder de ansætte deres egen firmabil at tage på arbejde i. Alle firmaer skal selvfølgelig passe godt på budgettet, og det gælder ikke mindst køb af biler, som selvsagt kan være meget dyre. Derfor er det vigtigt at finde den bedste forhandler, som kan tilbyde biler der er perfekte til formålet, og samtidig er så billige som muligt. Hvis virksomheden er nær Horsens, er det slut med at lede.

Denne bilforhandler tilbyder både personbiler og erhvervsbiler, og der er et rigt udvalg. Udover de mange modeller, sælges der både nye og brugte biler, og der er både mulighed for at købe bilen, og lave en leasingsaftale.

 

Vælg en bil der passer perfekt til dine behov

Firmaet er en autoriseret sælger af mærkerne Dacia og Renault.

Renault laver smarte, moderne køretøjer, der kendetegner sig ved at være lavet af kvalitetsmateriale, med en god pålidelig motor og en dejlig køreoplevelse. Udover det, er der med Renault stor sikkerhed og åbenhed i forbindelse med forsikring og service, og er dermed et godt valg for et firma, der ikke vil have uforudsigelige udgifter. Der tilbydes mange forskellige modeller, både personbiler og varevogne, benzinbiler og elbiler, alle af den samme karakteristiske kvalitet.

Dacia er ligeledes kendetegnet ved høj kvalitet, på trods af, at den kan fås til en noget lavere pris. Det er det, der gør den til Europas hurtigst voksende bilmærke. Ligesom Renault tilbyder den både personbiler og varevogne, og man får også mulighed for gode forsikringer og service, samt hele 3 års garanti. Begge mærker fås i talrige modeller, og det er en god idé for den vordende bilejer at overveje det grundigt, før valget tages.

Det gælder også, når man skal vælge, om bilen skal være brugt eller ny. Mange virksomheder med dybe pengepunge vil nok vælge helt nye biler, men brugt er ikke ensbetydende med dårligt. Bilforhandleren har kun købt brugte biler der lever op til strenge krav omkring kvaliteten, tilstanden, samt dens tidligere besøg hos mekanikeren. Efter købet er de desuden alle blevet udsat for en dybdegående rengøring og tjek, så der ikke er noget at sætte fingre på. Man kan trygt stole på, at de brugte biler forekommer splinternye, noget som kun de færreste bilforhandlere kan prale af.

 

Også gode muligheder for reparation og reservedele

 

Uanset om du ejer en bil fra denne bilforhandler eller en anden, tilbyder det tilhørende værksted også servicetjek og reparationer, hvis der skulle blive brug for det. Det kan være rigtig mange ting, lige fra buler og ridser, olieskift, skift mellem sommer og vinterdæk, til problemer med motoren eller med den indvendige elektronik. Alt sammen udført med den karakteristiske professionalisme og grundighed.

Denne grundighed gælder også, når det kommer til reservedele. Til forskel fra de fleste andre autoværksteder og forhandlere, gør specialiseringen i Dacia og Renault, at der er et meget større kendskab til alle de unikke reservedele, som netop de modeller bruger. Så risikerer du ikke at købe noget, der ikke er en original reservedel til din bil, og som i værste fald kan få den til at køre dårligere.

Du har måske tegnet en bilforsikring hos et forsikringsselskab, og de dirigerer dig sikkert mod en af deres værksteder, hvis uheldet skulle være ude. Her skal du huske på, at du har ret til selv at bestemme værkstedet, og behøver dermed ikke at tage til takke med det, selskabet tilbyder. Så hvis du er i Horsens, så tag en smut forbi – eller kig tilbuddene igennem inde på kwestergaard.dk