Butikanmeldelse: Winity

0
979

I denne artikel vil vi tage et blik på en af de mindre kendte danske E-butikker, som går under navnet Winity. Winity er blot et af de mange lidt sjove navne, som man kan finde til mange gadget-baseret butikker på nettet, såsom Wupti, Komplett L’easy med mere. Winity er derimod ikke helt ligesom sine konkurrenter, for Winity går nemlig ikke lige så meget op i, at have et bredt udvalg af fladskærme, telefoner og mere. Men hvad er det så man kan få i butikken? Det er nemlig alle de ting, du skal bruge til dine telefoner, fladskærme osv. Winity er nemlig lidt af en sjov butik i og med at dens fokus er på de ting, som er billigere, og som primært fungerer som supplering til de gadgets du allerede har. Men betyder det, at butikken lider? Lad os undersøge det.

 

Er Winity en god butik?

Hovedspørgsmålet er jo så, om Winity er en god internetbutik. Og det er, som I nok ved, ikke et spørgsmål der lader sig besvare med et simpelt ja/nej. Overordnet set er Winity dog en af de bedre butikker jeg har oplevet, og det har været en glæde at handle derinde. Grunden til dette er blandt andet, at Winity ikke prøver på at være noget, som de ikke er. Det afspejles nemlig rimelig meget fra Winitys produkter, at de godt ved, hvad det egentlig er de prøver på at sælge, og jeg kan lide det. For de ting som de sælger er faktisk til en rigtig god pris uden at på nogen måde gå på kompromis med kvaliteten. Og alle disse ting er noget, som uanset hvem du er er noget du får brug for før eller senere. Som eksempel er der opladerkabler til iOS enheder, hvilket er noget enhver der har brugt et Apple kabel får brug for før eller senere.

Og det er egentlig hvad butikken sælger. Disse små ting til dine telefoner eller lignende, som du altid vil få brug for før eller senere. For eksempel sælger de udstyr der kan lade dig bruge din telefon under vandet for mindre end 100 kroner! Det betyder altså at du endelig kan tage flotte undervandsbilleder med din iPhone, Samsung telefon eller mere. Derudover er der også forskellige typer panserglas til dine telefoner så du aldrig længere behøver at være bange for, at din skærm skulle gå i stykker (noget, som enhver teenager med sin egen telefon, eller forældre til teenager regulært har oplevet).

Hvad er bedømmelsen af Winity?

For at konkludere er der altså næsten kun gode ting at sige om Winity. For udover at de har rigtig mange gode varer til gode priser, så har de altså også nogle rigtig fine tilbud når det kommer til at skulle få varerne fragtet. Her er det, at mange virksomheder kan finde på at hæve prisen lidt uden at man ved det, men Winity reklamerer stolt deres retfærdige fragtpriser, og det er da også noget der giver mig en stor tillid til en internetbutik. Fragten er jo trods alt en af de værste ting ved at købe ting på nettet, men det er det i hvert fald ikke her.

Derudover er der også bare en rigtig god service som vil give dig fuld reklamationsret uden at stille alt for mange spørgsmål. Og alle spørgsmål til dem bliver besvaret inden for en rimelig tid, og altid med en entusiasme for, at få løst problemet for dig frem for bare, at få sagen lukket så hurtigt som muligt. Det er lidt af en charme og karakter, som mange af de større butikker der kun går op i bundlinjen ikke rigtig har mere.