Det rigtige halloween pynt kan gøre DIN næste Halloween meget sjovere

0
1046

Når oktober nærmer sig, begynder dagene langsomt at blive kortere. Det bliver hurtigere mørkt, men alligevel ser mange frem til særligt d. 31 oktober. Her er det Halloween aften, og så skal børnene, der rasler ”slik eller ballade”, have en sjov men skræmmende aften. I nyere tid er Halloween blevet en tid, hvor der er gået mode i at pynte huset, så det er klar til gys og gru. Børnene klæder sig ud og går fra hus til hus og siger slik eller ballade. Men er du helt klar til Halloween? I denne artikel kan du få lidt inputs til Halloween pynt, der kan sætte et ekstra præg på din næste Halloween

Skal du holde en Halloween fest?

En af tingene, der blandt andet opstår under Halloween er Halloween fester. Du inviterer vennerne til en sjov aften, hvor temaet selvfølgelig er gys og gru. Et nemt pift til denne aften er at gøre lidt ekstra ud af borddækningen. Her kommer et par tips til borddækningen:

 • Find et tema. Fx den gale videnskabsmand, der stjæler folks indvolde.
 • Køb en dug, der skal pifte hverdagens bord lidt op.
 • Køb matchende servietter, tallerkner og krus.
 • Overvej om du ønsker loftpynt. Eksempler kunne være flagbannere eller spindelvæv
 • Sørg for bordpynt. Dette kunne fx være røde stearinlys eller lys formede som øjne.
 • Pynt hylder og vindueskampe med forskelligt som fx græskar, edderkopper, flagermus eller lignende.

 

Med ovenstående tips er du nu klar til at holde årets fedeste Halloween fest. Der er selvfølgelig mange andre temaer end eksemplet, og det er kun din fantasi, der sætter grænserne for, hvordan din halloween fest skal se ud.

 

Skal møder børnene ved døren?

En anden ting, der er begyndt at blusse lidt frem herhjemme, er idéen om at også børnene skal skræmmes lidt når du går slik eller ballade. Om du holder temafest, eller om du bare synes børnene skal have lidt igen, så er Halloween masker altid et kæmpe hit. Halloween masker behøver ikke koste en formue, hvis man vælger den rigtige forhandler. Uanset prisen er det dog et must med en uhyggelig udklædning, hvis børnene skal skræmmes. Og her er masken nok det vigtigste element.

Klæd dig ud som fx mumie, skelet, farlig klovn eller djævel, og se børnenes reaktion, når du åbner døren. Skal det være lidt mere autentisk, kan det varmt anbefales at supplere masken og kostumet med lidt Halloween sminke og teaterblod. Dette vil helt sikkert kunne skræmme selv de mest hårdføre af nabolagets børn. Igen et par tips til valg af kostume:

 • Udvælg dit kostume (i dette eksempel tages der udgangspunkt i en mumie)
 • Sørg for at få en skræmmende maske
 • Kombiner masken med sminke, så du ser gammel og slidt ud.
 • Tilføj de nødvendige remedier. Som mumie kan du fx have lidt toiletpapir siddende ud ved arme og ben.
 • Tilføj en smule teaterblod. Ikke overdriv men dub noget på toiletpapiret, tøjet, masken og huden.
 • Du er nu helt klar til at skræmme byens børn.

 

Hvis du følger tips og tricks i denne guide, er du helt klar til Halloween. Med et sammenhængende tema, kan du holde byens bedste Halloween party, og denne kan du gøre endnu bedre, hvis du har stor fokus på dit Halloween pynt. Og byens børn bliver helt sikkert skræmte, hvis de ser et gennemført skelet eller mumiekostume, når du åbner døren. Igen er det en fordel at udsmykke med Halloween pynt, der matcher dit kostume ved døren. Skaf fx en plastik sarkofag, der står åben, hvis du er mumie. Tilføj lidt uhyggelig egyptisk arkitektur, så børnene får en uhyggelig stemning, inden de når døren. Når du åbner døren vil du måske opleve skrig efterfulgt af latter, når du afslører dig selv.