DJI Phantom 3 en drone for alle

0
1443

Hvis du er ude og kigge efter droner, og ikke ved hvilken du skal gå efter, så fortvivl ej. En fantastiske drone, der kan dække de flestes behov, uanset om du er på hobby niveau eller du skal optage mere professionelle optagelser. Denne drone er den velkendte DJI Phantom 3 drone.

Dronen er skabt af den velkendte drone producent DJI, som levere meget stabile samt også billige kvalitets droner. DJI Phantom 3, er en fantastisk drone på mange punkter.
Den har en god respons i forhold til de inputs du giver til controlleren, og du vil derfor have god føling med den. Derudover er der lavet forskellige udgaver af den. Forskellen på disse ligger dog i kameraet på dronen. Den dyreste udgave kan optage 4k kvalitet, og den billigste fuld HD. Hvis du dog som en drone entusiast ikke går meget op i billede kvaliteten, vil den billige udgave i langt de fleste tilfælde kunne dække behovene. Du kan bruge din smartphone som monitor og derved se hvad dronen ser, for at få de mest optimale billeder. Dette sker igennem DJI’s app, som kan hentes til de fleste smartphones. Dette giver dig en række forskellige egenskaber som kan udnyttes til din optagelse. Dette er bl.a. Livestreaming til youtube, flyveindstillinger og andet statistik.

Kameraet på DJI Phantom 3

Mange kan finde en DJI Phantom 3 brugbar til mange former for optagelse. Uanset om du er en amatør film enthusiast, eller om du er en professionel fotograf så kan der være formål i at købe en udgave af dronen. Den dyre udgave som kan optage med op til 4k kvalitet, kan tage video med op til 30 frames pr. Sec. Det har derudover et kamera der tager billeder med 12 megapixel, så du også kan få stilbilleder i højkvalitet fra din drone. Linsen har specifikationer der er følgende f/2,8 med 94 graders synsfelt, så du derfor får nogle flotte drone optagelser.
Prisen er dog også til at føle på, da kvaliteten af kameraet er oppe i toppen, og den koster derfor omkring 12000 kr, men kan dog findes på tilbud til 9000 kr. I nogle perioder.
De to andre modeller har et kamera på 2,7k. Den billigste udgave af DJI Phantom 3 har dog ikke noget software der hedder DJI Lightbridge, hvilket gør at det derfor bliver streamet over WIFI dette kan afspejles i kvaliteten men også i prisen. Det afhænger dog af dine behov, da den billige i nogle tilfælde vil være godt nok. Du kan se det hele på din smartphone i en kvalitet der lyder på 720HD så du derfor får et stabilt billede, men ikke misser nogle af de vigtige detaljer.

 

Tilbehør til DJI Phantom 3

Du kan få meget forskelligt tilbehør til DJI Phantom 3. Som udgangspunkt medfølger der et batteri, lader og ekstra propeller. Det kan dog hurtigt betale sig at købe nogen former for pakker, både for beskyttelse og for at få mere for pengene. Dette kan være pakker hvor du får et ekstra kamera eller en form for taske/kuffert med, så du kan transportere dronen sikkert rundt til de forskellige locations. Batteriet vil også hurtig blive brugbart da droner som udgangspunkt ikke kan flyve særligt længe af gangen på et enkelt batteri. Hvis du derfor vil være sikker på at få de optagelser som du skal burge, så kan et ekstra batteri eller 2 hurtig betale sig ind. Især hvis man skal ud steder, hvor der ikke er nem adgang til strøm. Derudover tager det også et stykke tid at lade batteriet op, hvilket vil være spildtid, ved mindre man har et ekstra at udskifte det med.