Find den helt rigtige markise til terrassen

0
436

Har du lige bygget ny terrasse? Eller oplever du hver sommer at blive solskoldet når du sidder ude på terrassen i solen? Så bør du måske overveje at investere i en ny markise. Der findes et væld af forskellige designs og typer når det kommer til markiser, så hvis du vil have inspiration så se mere her. Her kan du også finde hjælp til opmåling og montering, så du kan være sikker på, at det hele er i orden. Hvis du er usikker, har du også muligheden for en gratis konsultation hvor du får et dertilhørende fast skriftligt tilbud, uden nogen forpligtelser.

Vær ikke bange for at stille krav

Hvis du gerne vil have en markise, vil du sandsynligvis også gerne have at den kan holde til alle slags vejr i så mange år som muligt. Hvis du eksempelvis vælger en billig løsning, holder den sandsynligvis ikke i særlig lang tid, og så er du nødt til at købe en ny. Dvs. at du i virkeligheden ikke spare noget – men hvis du derimod investere i en lidt dyrere løsning af bedre kvalitet, så sparer du penge i og med at du ikke hele tiden skal ud at købe en ny markise. Dette er også en bedre løsning med hensigt til miljøet, fordi der på den måde er mindre syntetisk stof og metalliske dele der bliver smidt ud. En kvalitetsmarkise er desuden også driftssikker, så du på den måde ikke får nogen ekstra udgifter i form af reparation og vedligeholdelse.

Vælg din type

Det er en god ide at starte med at finde ud af, hvilken type af markise du gerne vil have. Hvis du ønsker en stærk og holdbar løsning, er en kassettemarkise perfekt. Den kan desuden monteres på næsten alle slags bygninger, og kan modstå meget kraftig vind. Så er der også en knækarmsmarkise, som ofte bruges ude foran restauranter og butikker. Hvis du bare gerne vil nyde skyggen på de varme sommerdage uforstyrret, kan du også få dig en markise med fjernbetjent motor.

Personliggør din terrasse

Når du har besluttet dig for hvilken type af markise der skal pryde din terrasse, så kan du vende tankerne mod farvepaletten. Der er masser af muligheder som gør det muligt at få markisen til at se ud på lige præcis den måde du gerne vil have. Derudover er det også muligt at vælge en dug med mønster på, så længe det ikke er et påtrykt mønster. Men du kan få striber, prikker, geometriske print osv. Et fint mønster parret med din yndlingsfarve kan være et spændende indslag på din terrasse.

Ikke kun til solafskærmning

De fleste tænker nok på en markise som afskærmning mod solen, men den kan også bruges til at skærme mod andre former for vejr. Hvis det regner, kan du blive siddende under din markise. På den måde kan du også få lov til at nyde din have på alle tider af året.