Find den helt rigtige gymnastikdragt

0
1591

Der er rigtig mange børn, der går til gymnastik i deres fritid. For mange begynder det blot som en stille og rolig fritidsinteresse. Især for unge piger, er det populært at dyrke denne form for idræt efter skole. Man ser dog også masser af drenge, der elsker denne sport. For de fleste vil det forblive på et sjovt hobby plan, hvor det aldrig rigtigt bliver til noget seriøst. For nogle få udvalgte, der både har talentet, viljen og interessen, kan det ende med at blive en professionel levevej.

Uanset om man bare elsker at dyrke lidt hyggeligt gymnastik en gang om ugen, eller om man dyrker det på et forholdsvist højt plan, har man selvfølgelig brug for noget passende tøj. Man kan ikke bare komme i sit normale tøj og det er heller ikke altid fordelagtigt med en simpel T-shirt og shorts. Mange øvelser kræver, at man har tøj på, hvor der er står bevægelsesfrihed. Derfor skal man have sig en dejlig gymnastikdragt. Her finder du gymnastikdragter i mange flotte mønstre.

 

Gymnastikdragter med og uden ærmer til piger

 

Der findes flere forskellige typer af gymnastikdragter til piger, men overordnet set er der to forskellige typer. Dem uden ærmer og dem med ærmer. De kan yderligere kategoriseres ud fra om det er med eller uden ben. For mange vil det være mest behageligt uden ben. Om man ønsker en dragt med eller uden ærmer er ofte en smagssag.

Dragterne er ofte lavet i lycra, som er et materiale der gør, at dragten er smidig. Man skal kunne bevæge sig i dragten. Dragten skal i princippet være som et ekstra lag hud. Derfor er materialet af dragten meget vigtigt. Materialet kan dog være lidt svært at have med at gøre, da det kan virke stramt til at starte med. For mange betyder det, at man med fordel kan købe en dragt i en størrelse større, end man ellers bruger. Efter et par gange vil dragten være lettere at have med at gøre.

Dragter til drengene

 

Det er dog ikke kun piger, som bruger gymnastikdragter. Dragten til mænd og drenge kaldes også en trikot og er igen designet til at der er stor bevægelsesfrihed. Disse dragter er682px-Lauren_Mitchell,_41st_AG_World_Championship,_2009_(full_tone_blur) lavet af det samme materiale som dragterne til piger, nemlig lycra. Så her gælder der de samme ting – det kan være svært at komme i dragten de første par gange, men herefter vil den give sig nemmere.

Dragterne til mænd vil ofte virke meget små og det vil føles som om, man viser meget hud. Dragterne er næsten altid uden ærmer. Man kan få dragter med ben eller uden ben. Dem uden ben vil for mange føles som alt for lidt og her vil mange nok ønske at supplere dragten med en lille shorts af en art. Det kan man sagtens, man skal bare sørge for at man kan bevæge sig i det. Hvis dette ikke føles komfortabelt, kan man også få mange dragter med ben, der går helt ned til knæene.