Gaven der smager!

0
497

Hvad giver man manden, kollegaen, værten eller vennen som intet mangler? Jo, ældre vi bliver – jo, færre ønsker har vi. Deraf finder man ofte på den nemme og hurtige løsning, hvor man anskaffer sig et ikke personligt gavekort i sidste øjeblik, eller en gavekurv med blandede godter. Alt dette med hjertet det rette sted for, at vise at de er tænkt på. Men hvorfor ikke prøve med nøje udvalgte og blandede ølgaver i stedet for. Med øl som gave/værtsgave kan du være med til, at give en gave som sætter smag på tilværelsen. Og måske være så heldig, at blive budt på en smagsprøve i det, at øl bør nydes sammen.

Øl er ikke bare øl!

Øl er ikke bare øl og det ved enhver, som har smagt på bare lidt forskelligt. Nogle vil måske påstå, at de ikke kan lide øl. Kan det være rigtig? Eller har de bare ikke fundet deres smag? Øl findes i mange forskellige varianter og smage og kan nydes ved flere lejligheder. Ølsmagning er blevet mere udbredt de senere år og en af grundene kunne være, at flere smagsvarianter og typer af øl er kommet på markedet. 

Ale, Alkoholfri, American IPA, Amerikansk hvede ale, Belgian brown, Blond, Dubbel, Dunkel Bock, Fruity Berliner Weisse, Gylden lager, HAZY IPA, IIPA, Imperial Stout, Lager, Milkshake IPA, Mørk Ale, Pilsner, Rye Stout, Saison, Session IPA, Stærk Ale, Tørhumlet Indian pale lager, Trippel, weissbier, Brown Ale, Double IPA, Kettle Sour, Lav alkohol IPA, New England style IPA og Pale Ale er alle navnene på specialøl – mon ikke der skulle være ølgaver – til enhver smag?

Øl til enhver smag

Alt fra den lyse øl, som passer til den lune sommerdag, til den mørke øl der luner i mørket – på en kold vinterdag. Elsker du smagen af øl, men er ikke så glad for promillen. SÅ er det alligevel muligt, at nyde en øl til frokosten – uden at skulle være nervøs for procenterne. Der kommer flere og flere alkoholfrie eller lav alkohol øl på markedet. Omvendt er du ikke så meget for smagen af “øl” men ønsker procenterne, så findes der som tidligere opremset alverdens alternativer til, at kunne komme til at nyde en øl.