Gode grunde til at bruge pallereoler på dit lager

0
999

Ideen bag et lager er at man kan opbevare ting, alt lige fra små ting organiseret i kasser, men også store ting. Det skal være nemt at danne sig et øjeblik, og finde frem til det, man leder efter. Derfor skal et lager opfylde to ting: Det skal være organiseret og sikkert. Den bedste måde at opnå det på, er ved at bruge pallereoler.

 

Pallereoler er lig med sikkerhed og organisation

Der skal være fokus på sikkerhed og organisation på et lager. Sikkerhed er vigtigt, for at undgå alvorlige ulykker, og da det er decideret ulovligt at arbejde i et varehus eller på et lager, der ikke har styr på sikkerheden. Organisering er essentielt, for at have styr på hvad der kommer ind og ud. Hvis der ikke er styr på det, kan man ende med at stå med et stort tab som virksomhed. Man kan øge både sikkerhed og organisation med de rigtige pallereoler.

 

En pallereol er som ordet indikerer en reol, hvor det er muligt at stable paller på. For at kunne flytte rundt på de tunge paller, er det vigtigt at have en gaffeltruck til rådighed. Det er umuligt at flytte på pallerne uden en truck.

 

Alt efter hvor meget man ønsker at investere i pallereoler kan man købe et færdigmonteret sæt eller ej. Man kan spare penge ved at montere dem selv. Her er det vigtigt at sørge for at de samles korrekt, står godt og på en måde, så det er nemt at komme til dem. Det mest anvendte design er at stille reolerne op med mellemrum, så der skabes gange mellem dem. Man kan bevæge sig ned ad disse gange, og finde frem til det produkt, man er på udkig efter.

 

Der findes pallereoler til alle behov

 

Der findes pallereoler til alle behov. Nogle passer til mindre lagre, mens andre er ideelle til et stort lager. Uanset om man har brug for et par enkelte reoler, eller et stort system, kan man finde det. Man kan vælge et købe et helt sæt, hvor alt er gennemtænkt, og man får alle de nødvendige dele med. Man får al den plads, der er behov for, og et let overskueligt opbevaringsområde til paller. Der vil være nem adgang og udsyn til pallerne.

Det første man skal beslutte er hvilken type af pallereoler, man har brug for. Dette kan udregnes med udgangspunkt i den vægt og belastning, som reolerne vil blive udsat for, samt hvilken type produkter, der skal opbevares. Her er der især stor forskel på vægten af forskellige råmaterialer, som f.eks. træ, stål og plast. Men der er også stor forskel på de færdige produkter, der skal opbevares. Det ydre miljø påvirker ligeledes valget af pallereoler, det vil sige hvor de kommer til at stå, samt hvad der er i deres omgivelser. Pallereolerne skal kunne holde til meget, f.eks. at blive ramt og skubbet til af de kraftige maskiner, der kommer til at være omkring dem.