Golf – kunne det være en sport for dig?

0
848

Golf er et relativt simpelt spil, som går ud på at få den lille hvide golfbold ned i det lidt større hul på færrest muligt slag. Du spiller oftest 18 baner, når du spiller golf også kaldet huller. Alle hullerne er karakteriseret ved at have et tee-sted, det er det sted hvorfra du starter hullet, og bolden placeres på en lille pind, kaldet tee. Hullet som du skal gå efter, er placeret på en green, som er et meget kortklippet græstæppe markeret af en flagstang. Imellem tee-sted og green findes så græstæpper i forskellige længder, hvor det kortestklippede græstæppe hedder fairway og det længere rough.

Det lyder ret simpelt, men det kan være så uendeligt svært. Golf kræver nemlig en gennemtrænet teknik. Samtidig findes der mange forhindringer på de forskellige huller, som du skal overkomme. Forhindringer du kan møde på hullerne er bunkers, som er sandgrave, du kan risikere at skulle slå fra. Derudover findes der på nogle huller søer, træer og buske som både er naturlige og konstruerede forhindringer, som du skal overkomme for at fuldføre hullet.

Skanderborg eller Horsens Golfklub

Hvis du tænker at sporten golf kunne være noget for dig, så kan du med fordel vælge at tage ud og prøve det i nogle lokale golfklubber. Hvis du kommer fra omkring enten Skanderborg- eller Horsensområdet, kan du med fordel vælge at tage til prøvetræninger i Skanderborg- eller Horsens golfklub. Hvis du bliver ved med at synes, at golf er noget for dig kan du senere melde dig ind i klubben og komme rigtig i gang med at spille en masse huller, få nye venner og udvikle dit golfspil. Du kan se mere på http://www.skanderborg-golfklub.dk/, her kan du også tilmelde dig klubben.