En Hust and Claire vinterjakke er kvalitet med god samvittighed

0
1274

En Hust and Claire vinterjakke er kvalitet, det mærker man med det samme man får den i hånden. Når man så kigger på prismærket ser man at man virkelig får noget for pengene.

 

Det næste den vågne lægger mærke til, er det lille mærke hvorpå der er påtrykt “SA8000”, hvad betyder det så? Kan man spørge sig selv om.

 

SA8000 er et management certifications system fra organisationen Social Accountability International (SAI), systemet er opbygget lidt som vi kender det fra ISO standard systemet.

 

Kort sagt går det ud at kontrollerer at tøj producenterne overholder, de arbejds og menneskerettigheder som den internationale arbejdsorganisation, som er underlagt FN, har fastlagt.

 

Så når man for eksempel, køber en Hust and Claire vinterjakke fra den Danske modekoncern Claire Group ved man at den er produceret på fabrikker, hvor arbejdere har ordentlige forhold.

 

Det er betryggende at vide, specielt i denne tid hvor der er mange skandaler fremme, med hvor dårlige arbejdsforhold arbejderne på de fabrikker, der laver meget af vores tøj egentligt har.

 

Claire group som producerer Hust and Claire børnetøj var den første skandinaviske koncern der for alvor begyndte at arbejde for at arbejderne i den 3. verden skulle have bedre forhold. Allerede tilbage i 2012 blev de SA8000 certificeret første gang.

 

Hust and Clair står for på en gang det meget eksperimenterende design men i meget enkle og afdæmpede farver, hvilket gør det er nemt at få de forskellige beklædnings stykker til at passer samme.

Se også smartkidz udvalg af Name it

Med Hust and Claire kan du klæde dine børn, store som små, drenge som piger, på fra inderst til yderst. Gennemgående for alle kollektionerne er, at tøjet er meget behageligt at have på, til alle slags formål.

 

Hvis man kigger sig lidt for er det nemt at finde børnetøj fra Hust and Claire  til rigtig gode priser, her er for eksempel et super tilbud på en Hust and Claire vinterjakke.

Den bedste kvalitet Hair extensions komme fra piger der lever sundt og har det godt.

Hair extensions i bedste kvalitet er lavet med det der kaldes “Remy” hår, det er ægte menneske hår i højeste kvalitet.

 

Alle ved at hvis man er stresset eller på anden måde sy, ses lynhurtigt på håret, flottest hår har man hvis man er glad sund og rask.

 

Derfor er det vigtigt, at det hår man bruger til hår ekstension kommer fra sunde raske og glade piger der slet ikke er stressede på nogen måde, da det kan ses på håret.

 

Det er ikke alle hair extensions der er lavet af ægte menneske hår, der er meget syntetisk hår på markedet som bliver blandet i det ægte hår.

 

Opkøberne af hår til hår ekstensions skal være meget opmærksomme på dette, da mellemhandlere i den 3. Verden tit prøver at snyde og blande syntetisk hår i det ægte.

En måde hvor man nemt kan se om der er tale om ægte eller syntetisk hår er ved at brænde lidt af håret med en lighter. Syntetisk hår smelter og lugter af brændt plastik, når man brænder selv en lille prøve.

 

Et andet trick som mellemhandlerne benytter sig af i jagten på profit, er at blande dyrehår i det ægte hår.

 

Det er ikke noget forbrugerne vil have, det er de færreste piger der synes der er særlig “sexy” at gå rundt med hestehår på hovedet, selv om der kan argumenteres for at “hestehaler” burde laves med ægte hestehår.

 

Det er rimeligt nemt at mærke forskel på dyrehår og menneskehår, så det er ikke noget man behøver at være bekymret for, når man får lavet hair extensions, hos sin lokale extensions frisør.