Kom i gang med at fiske i put and take

0
1305

Der er mange der har gode oplevelser med at fiske i put and take og andre former for fiskesøer og det er også noget du kan komme i gang med ganske hurtigt og nemt. Selvom der er mange af de erfarne fiskere, der har en helt masse forskelligt udstyr, så er det ikke altid nødvendigt, at man skal have så meget, hvis man bare gerne vil prøve at fiske, og bare vil gøre det for hyggens skyld. Vil du det har du ikke brug for meget mere end det følgende:

  • En fiskestang med snøre
  • Nogle kroge og eventuel madding
  • En kniv
  • En solid madpakke

fishing-672473_960_720

Selvfølgelig er der en masse andre ting, man også kan tage med, men man behøver ikke nødvendigvis mere. Du skal også huske, at mange af de erfarne fiskere du ser rundt omkring, har brugt mange år på at indsamle alle de forskellige ting de har med, så hvis du bare er begynder, er det helt i orden, at du ikke har helt så meget at gøre med som dem.

Find en butik og en sø

Når du skal finde det udstyr du har brug for, så har du selvfølgelig muligheden, at du kan tage i en eller anden form for supermarked, og så kan du købe hvad du har brug for der. Det kan dog være en fordel at tage i en butik der specialiserer sig i fiskeri, så du kan få nogle gode råd med på vejen. Når du så har fået fat i udstyret, skal du have fundet en sø og fiske i. Her er der mange forskellige put and take-søer i Viborg og Skive , og det er et rigtigt godt sted at starte, og du kan læse mere om sådan en sø her: http://www.noerreris-putandtake.dk/ . Du er sikker på, at der er en forholdsvist pæn mængde fisk i søen, og derfor er der også noget at arbejde for. Der er altså en pæn chance for, at du kommer til at fange noget, og det er jo først når det er sket, du rigtigt har prøvet at fiske.