Lad dit barn leve sig ind i riddernes verden med en Playmobil Borg

0
950

Playmobil har skabt en lang række forskellige fantasiverdner, der giver børn lov til at leve sig ind i forskellige universer, der kommer til live gennem de små populære Playmobil-figurer med de karakteristiske ansigtsudtryk. Playmobils mange fantasiverdner giver barnet mulighed for, at skabe deres egen hverdag i de små universer og Playmobil giver i høj grad anledning til at dit barns fantasi styrkes, mens kreativiteten slippes løs og der gives mulighed for at spille forskellige roller. Derfor har Playmobil også været blandt børnenes foretrukne legetøj gennem mange år.

Én af de populære fantasiverdner fra Playmobil er riddernes verden. Med de mange forskellige typer Playmobil Borge kan dit barn få lov til at leve sig fuldstændig ind i riddernes verden og skabe sine helt egne alliancer, krige og kampe. Vælg blandt andet mellem en drageborg, ridderborg, den kongelige Løveridderborg og Høgeriddernes borg.

Høgeridderne mod Løveridderne

I Playmobils fantastiske univers er de kongelige Løveriddere under angreb fra Høgeridderne, der forsøger at stjæle kongens skat. Den kongelige Løveridderborg er den største blandt de mange forskellige Playmobil borge der er. Løveridderborgen er blandt andet bevogtet af både drager og trolde og derfor er det svært for de mindre riddersamfund at få adgang til kongens skat. Høgeriddernes borg er lidt mindre, men Høgeridderne har allieret sig med et spøgelse, der nemt kan snige sig ind på den kongelige Løveridderborg. De forskellige Playmobil Borge har altså hver deres fordele og ulemper – og det er muligt for ethvert barn, at finde den Playmobil Borg, der passer perfekt ind i fantasien.

Udover de to store ridderborge findes også en drageborg og en standard ridderborg, mens det ligeledes er muligt at tilkøbe en masse forskellige seje effekter, som ekstra drager, kanoner, trolde og meget andet. Når det kommer til Playmobil Borge og det fantastiske ridder-univers, er det altså kun fantasien, der sætter grænser. Så lad dit barn indtræde i Playmobils ridder-verden og lad dem slippe kreativiteten og fantasien løs. Der er ingen tvivl om, at en Playmobil Borg kan styrke din barns udvikling, socialisering og fantasi.