Lækkert tøj fra Mos Mosh

0
1139

Trænger garderoben til noget nyt forårs- og sommertøj? Så har Mos Mosh en masse at byde på. Mos Mosh har eksisteret siden 2010 og har lige siden lavet en masse populært tøj. Det er især pasformen, som Mos Mosh er kendt for. Tøjet sidder behageligt ind til kroppen og får alle til at være tilpasse, selvom der er nogle steder på kroppen, folk ikke er stolte af. Hvis du gerne vil se hele tøj kollektionen, så klik her.

Mange grunde til at købe tøj fra Mos Mosh:

Hvis du leder efter noget nyt tøj, så er det en god ide, at kigge nærmere på tøj fra Mos Mosh. Mos Mosh er især kendt for deres lækre jeans, der er fremstillet i super god kvalitet. Hele ideen bag Mos Mosh var at skabe tøj, som alle kvinder kunne være tilpasse i. Bukserne er især et af de helt store hit, da kvinder i alle størrelser, kan finde bukser her. Mos Mosh fremstiller tøj i en masse farver, så når du skal vælge tøj, er det vigtigt at du:

  • Vælger tøj som du kan lide
  • Vælger farver, som du med sikkerhed, kommer til at gå med
  • Føler dig tilpas i tøjet

 

Selvom nogle bestemte farver er mere ”in” i forhold til andre, så skal du ikke basere dit valg på det. Det vigtigste er, at du vælger tøj, som du selv kan lide. Det vil være ærgerligt at købe tøj, som du alligevel ikke kommer til at gå med. Mos Mosh har en masse lækkert tøj at byde på, bl.a. bukser, bluser, skjorter, T-shirts, blazere og meget mere. Tag et kig forbi deres hjemmeside og bliv forelsket i alt deres lækre tøj.

Gode tips til når du skal købe tøj:

Er du en af de kvinder, der har svært ved helt at vide, hvad der netop passer til din kropsbygning? Det er meget forskelligt hvad der præcis passer til en, da noget tøj  f.eks. passer bedre til en kvinde med brede hofter i forhold til smalle hofter. Det bedste er, at bruge farver, fremhæve dine former og sætte fokus på detaljerne. På denne måde kan du ikke andet end at blive tilfreds med dit tøj køb. Her er nogle gode tips til, hvad forskellige tøjstykker fremhæver:

  • Kort jakke: Fremhæver taljen
  • Skjorte: Åbningen i halsen får fremhævet dit ansigt
  • Tætsiddende jeans: Fremhæver numsen
  • Detaljer: Du sætter dig helt eget præg på dit look ved at have noget på, der skiller sig ud. Hvis du har neutralt tøj på, vil det f.eks. pynte med en farverig halskæde. Hvis du ikke er særlig høj, så er en lang halskæde med til, at få dig til at se lidt højere ud.

Selvom du er vant til, at gå i noget bestemt tøj, så er det kun sundt at prøve noget helt andet. Ofte vil du få et helt nyt syn på dig selv, hvis du går efter noget anderledes tøj. Lad f.eks. din veninde vælge et outfit til dig og bliv overrasket over, hvor lækker du kan være i en helt anden mundering. Hvis du har æblefacon er problemet typisk, at finde nogle bukser, der passer uden at være ubehagelige at have på. Her er det vigtigt, at fremhæve ben, arme og barm således, at der ikke fokuseres på maveregionen. Er du pæreformet er det typisk svært at finde bukser, der både passer til numre og lår. Her er det især overkroppen som skal være i centrum således, at der kommet et minde fokus på underdelen. Har du omvendt pærefacon så er problemet at finde ordentlige bluser pga. de brede skuldre. Her skal hofterne især fremhæves således, at benene også kommer i fokus. Det er vigtigt, at der kommer en fin balance mellem over- og underkroppen, så man som kvinde ikke kommer til, at se alt for maskulin ud med de brede skuldre.