Leder du efter fede og billige sportspræmier?

0
801

Der er ikke noget mere spændende end sportstuneringer og konkurrencer, hvor man kan få pulsen op og lade holdånden blomstre i fuldt flor. En sportsturnering er meget mere end bare de officielle konkurrencer. Som privat kan man sagtens arrangere hyggelige konkurrencer, eksempelvis til de små børnehold fra den lokale skole, ridestævner for den lokale hestepension eller hvad man nu har lyst til.

Uanset hvor langt man er inden for sporten, så er det bare den fedeste følelse at vinde en præmie. Du kan finde et flot udvalg af sportspræmier på denne side: https://www.billigepokaler.dk/.

Hvilken type sportspræmier er du på udkig efter?

Afholder du/i et arrangement med konkurrencer, så får i naturligvis også brug for præmier, hvis det skal blive så autentisk som muligt. Der findes mange forskellige former for præmier, som man kan bruge til konkurrencer. Der kan eksempelvis vælges mellem:

  • Pokaler
  • Emblemer
  • Medaljer
  • Statuetter

Pokaler

Det er lidt forskelligt med hensyn til typen, der er anvendt mest inden for hver sportsgren. Det er dog ofte sådan, at pokaler er noget af det bedste, man kan vinde. De er naturligvis også de dyreste i indkøb samt den største præmie. Der er meget prestige i at vinde en pokal – både som vandrepokal og som pokal, man må beholde. Du kan også tilvælge nogle fine emblemer.

Medaljer

Medaljer bruges meget til de enkelte konkurrencer, hvor der bliver uddelt bronzemedaljer, sølvmedaljer og guldmedaljer. Her kan man få mange forskellige designs og også forskellige størrelser. Du finde alt fra søde børnemedaljer til medaljer med ædelt udtryk eller medaljer med symboler, der giver associationer til den givne sport.

Statuetter

Statuetter er også en mulighed i stedet for medaljer. Disse minder lidt om en pokal – bare i et lidt mindre format og så selvfølgelig uden pokalens udformning. Det er en lille mini-statue, som man kan have stående hjemme i reolen. Her er der igen stor variation i udseendet. Man kan få alt fra en plakette, der virker som en plade på fod med et symbol på, til søde fidus pokaler, der virkelig appellerer til børnene og flotte, detaljerede statuetter.

Igen kan de findes i forskellige farver såsom bronze, sølv og guld, eller man kan vælge en kombination, hvor figuren på toppen er af bronze, sølv eller guld og selve bunden er designet i glas. Disse skiller sig lidt ud og ser lidt ekstra elegante ud. Alle typer kan naturligvis anvendes til samme formål, så det er udelukkende smag og behag og eventuelt sportsgrenen, der afgør, hvilken type man gerne vil have.

Få graveret tekst i sportspræmierne

For at sportspræmier giver rigtig mening og får den fuldendte betydning, så skal der gerne være graveret en tekst i dem, som forklarer, hvad de er vundet for. Dette er også muligt som tilvalg, når man bestiller dem fra ovennævnte webshop. Her noterer man blot den tekst, som man ønsker, og så bliver det graværet ind i sportspræmierne.

Hurtig leveringstid på sportspræmier

Der er kort leveringstid på sportspræmierne, når man køber dem i føromtalte webshop – ofte 1-2 hverdage. Der kan dog være et par dages længere leveringstid ved de særligt eksklusive præmier. Samtidig er det nemt at bestille sportspræmierne online, hvor du også har det største udvalg at kigge ud fra, hvis man sammenligner med en fysisk butik, der ofte har et begrænset udvalg at se på.

Du sparer naturligvis tid, når man ikke skal ned og finde en fysisk butik, og så bliver sportspræmierne leveret direkte til hoveddøren. Pakken er forsikret og udstyret med track and trance nummer, så du kan følge den hele vejen fra webshoppen og til den når din hoveddør.