Mere sundhed – mere fisk?

0
535

Er du en af de mange der springer i nytårsforsætterne med begge ben, så har du sikkert måtte give afkald på en masse af din yndlingsmad. Det er altså bare lidt mere besværligt at spise en burger, når man skal undvære brødet, osten, dressingen, baconen – og nå ja, også en god, fed bøf. 

Men hvis sushi er en af dine yndlingsspiser, så er vi her for at minde dig om, at fisk jo rent faktisk er sundt. De mere fede fisk, som for eksempel laks, indeholder en masse af det sunde fedt. Derudover er det også fra fisk at du blandt andet får D-vitamin, Omega 3 og jod, som alle er vigtige for vores kroppe.

Spis mere sushi

Går din kreativitet ikke længere end til fiskefileter og fiskepinde, så er det godt, at nogen har opfundet sushi. Den lækre spise, som udover fisk ofte også indeholder masser af grønt – og tang. En kæmpe bonus er, at hvis du er dårlig til at spise med pinde, så spiser du langsommere og kommer derfor ikke til at forspise dig. 

Det kan også være, at du ikke er en af dem, der tror på nytårsforsætter – eller måske du bare har et nytårsforsæt der siger, at du skal spise mere sushi? Det kan undertegnede i hvert fald tilslutte sig.

Find de gode sushisteder i Horsens

Hvis du er ved at lære den rå fisk at kende, så undgå for alt i verden de plastikbakker med sushi, som du finder i de lokale supermarkeder i Horsens. Det er IKKE en god introduktion. Det bedste er at vælge et sted, som laver frisk sushi, og hvor du har en masse at vælge imellem. På den måde kan du finde ud af, lige præcis hvilken type sushi du bedst kan lide. For bare fordi du ikke kan lide for eksempel nigiri, behøver det ikke at betyde at maki ikke falder i lige din smag. 

Bor du i Horsens eller omegn, kan du se lækker sushi her for eksempel. Men der findes tonsvis af gode sushirestauranter rundt omkring, som alle har forskelligt udvalg. Særligt når du er ny i sushiverdenen er det en fordel at vælge steder der har buffet, running sushi eller sushi on demand, hvor du har mulighed for at vælge og vrage mere, uden at det gør alt for ondt på bankkontoen. Det er nemlig ikke en billig spise vi har med at gøre. Måske alene af den grund er det noget der skal gemmes til særlige anledninger.