Mitt horoskop hjälpte mig att hitta min fru

0
1024

Jag trodde aldrig att jag skulle skriva detta – men om det är sant, jag skriver det som – och det är det! För två veckor sedan satt jag på jobbet och läsa min horoskop. Det är inte något jag normalt gör, men jag var uttråkad och satt och väntade på kaffet ska bryggas. I mitt horoskop var där att jag skulle träffa en kvinna i min egen ålder senare under dagen och att det fanns liten chans att vi skulle träffas och älska varandra. Jag låtsades ingenting och drack mitt kaffe, eftersom det var redo. Samma dag tog jag ledigt från jobbet med ett leende. Jag satt på tåget på väg hem och undrar om det kan vara möjligt att det var sant att jag skulle träffa en kvinna. Omedelbart sätta en blond kvinna över bredvid mig och sa hej. Jag var chockad! Vi pratade i 40 minuter och jag gick av vid nästa station. Innan jag klev av tåget, frågade hon mig om mitt nummer. Jag gav den till henne och resten gick bra! Vi har varit på ett datum fem gånger och nu är det hela slutade, hon flyttade in i min lägenhet här i Stockholm. Efter denna incident, jag är säker på att min horoskop har något viktigt att berätta. Jag kan inte förneka att budskapet om dagen var rätt. Hur de kan veta det, har jag ingen aning om. Men jag vet att det fungerar. Min fru läser också hennes horoskop varje dag, men den dagen när vi träffades, det var inget att hon skulle göra en människa. Kanske är det bara en tillfällighet. Jag vet inte. Men jag kan säga så här: Jag har varit en rikare man nu och jag börjar tro på något för första gången i mitt liv. Jag trodde aldrig att jag skulle få ut av detta – men nu vet jag att det finns fler saker i himmel och jord än vad som möter ögat. Jag har hittat min tro och en kvinna, som jag älskar. Att hon har ett funktionshinder spelar ingen roll för mig. Jag är inte perfekt – så vi är bättre tillsammans än var för sig. Jag minns min gamla mor, som alltid sagt att vi är alla änglar med en vinge vardera. För att flyga måste vi omfamna varandra först. Och det är precis vad jag gör nu. Maria – Jag älskar dig för evigt! Jag hoppas att vi kan vara tillsammans resten av vår korta liv som människor och att vi sedan hitta varandra igen i himlen. Föreställ dig en horoskop kan orsaka så mycket glädje i en människa. Jag hade inte räknat med skulle kunna hända!