Old School tattoo er på vej ind igen

0
1249

Skandinavien har i mange år været det nye sort. Man har over hele verdenen kunne se, hvordan folk har forsøgt at ramme den helt perfekte minimalistiske stil. Dette har gerne inkluderet farvet lyst hår, ren porcelænsagtig hud og en tynd silhuet. Blå øjne og et uskyldig ansigtsudtryk har været et skønhedsideal, som mange har forsøgt at ramme. Det er dog ikke kun i det umiddelbare udseende, man har forsøgt at ramme den skandinaviske minimalisme. Det har også været i form af enkelt farvet tøj gerne i sort eller mørke blå, samt smykker, der helst ikke skulle være for blærerøvsagtige. Den skandinaviske stil har ikke kun været ønsket i det ydre, men også den indre ydmyge og stille personlighed har været forsøgt efterlignet.

Der er forsat et sted, hvor man især har set den minimalistiske stil dominerer, og det har været

inden for tatoveringer. Mange piger har fået tatoveret symboler og billeder kun bestående af sorte tynde streger på deres overarme. Det har gerne været en geometrisk figur helst en cirkel eller lignende, hvor der kan ligges en masse betydning i. Denne stil har også været set i tekster, hvor unge piger har fået skrevet enkelte ord igen med en tynd sort streg.

7Dette er, efter mange år, nu på vej ud af modebilledet. Man ser hvordan farver og mere flamboyante tendenser er på vej ind. Det skal helst være lidt retro, og man ser for eksempel, hvordan old school tattoo er på vej ind i modebilledet igen. Der er noget legende og sjovt ved disse tatoveringer, som absolut er begyndt at dominere mere i modebilledet. Det kan være det klassiske hjerte med orde mor skrevet inden i eller det kan være en flot rose i spraglede farver på armen.