Sådan kører du Mercedes uden registreringsafgift

0
1064

Ja, det lyder næsten for godt til at være sandt, men det er faktisk muligt at køre rundt i en stor og lækker Mercedes i Danmark, uden at betale for indregistreringsafgiften på 180% af bilens pris. Klik her for at læse meget mere om, hvilke muligheder man har indenfor leasing af Mercedes. Mercedes er et super lækkert bilmærke, og der er et hav af muligheder for forskellige typer af biler, hvis man vælger leasing af Mercedes. Der er både sportsvogne og store lækre familie venlige biler, fælles for dem alle er dog, at de har en kraftig motor og et meget luksuriøst interiør.

 

Det lyder godt nok som noget der ikke er sandt, når man siger at man kan køre Mercedes uden indregistreringsafgiften i Danmark, og det er heller ikke helt sandt. Man slipper aldrig helt for at betale registreringsafgifter på biler i Danmark, men hvis man sørger for at få lavet flex leasing af bilen, så kan man ende med at betale meget mindre i registreringsafgift end hvis man købte bilen.

Sådan fungerer Flex leasing

Det er lidt svært at forstå, præcist hvordan flex leasing fungerer, men det er dog heller ikke nødvendigt. Det eneste man skal vide er, at det ikke er ulovligt, og det er en rigtig god løsning for dem der inderligt ønsker at komme til at køre i en dyr bil hver dag, men som ikke har råd til at købe en.

 

Car Classic Car Blue Convertible Class Fast
Car Classic Car Blue Convertible Class Fast

Det fungerer på den måde, at et firma køber en bil udenfor landets grænser, og leaser den til folk indenfor landets grænser. På denne måde er man fri for at skulle betale den meget dyre indregistreringsafgift, og man skal i stedet betale en mindre procentdel af bilens værdi hver måned. Hvis man vælger at køre i en meget dyr bil, er besparelsen selvfølgelig meget større, og derfor er flex leasing en rigtig god løsning til folk som gerne vil køre i biler der ligger i en lidt dyr prisklasse. Jo længere tid man leaser bilen, jo billigere bliver den månedlige ydelse, og derfor bliver det billigere og billigere at køre i bilen år for år.

 

Flex leasing kan være med til at realisere din drøm

Der er mange der går med en indre drøm om, at få råd til at køre i store og dyre biler, og nu er der altså mulighed for at få det realiseret. Hvis man bare er typen der elsker biler, og gerne ville skifte dem ud som man skifter mobiltelefoner, så er flex leasing helt sikkert også en god løsning. Det er dog vigtigt at påpege det før nævnte, at jo længere man leaser den samme bil, jo billigere bliver den med tiden.

 

Det er aldrig billigt at skifte en bil ud, lige meget om det er køb eller leasing der er tale om. Men hvis man nyder friheden i at kunne have muligheden for at udskifte bilen ved behov, så er flex leasing en meget billigere løsning, frem for at skulle købe og sælge selv.