Spar flyrejsen og få råd til sommerhus med pool

0
860

Mange danskere bruger tusindvis af kroner på flybilletter hvert år til at rejse til sydlige destinationer hvor de bruger endnu flere penge på logi. Sommeren og ikke mindst sommerferien er en vigtig tilbagevendende begivenhed for alle men særligt børnefamilier. For børnefamilier lever typisk en travl hver dag, hvor der ikke er mulighed for fordybelse i hinandens gøren og laden. Det er her sommerferien kommer ind i billedet hvor man kollektivt trækker stikket og lærer hinanden at kende igen.

Det er derfor at det går imod ånden med ro og afslapning i ferierne at flere og flere vælger at tage adventure ferier til sig, selvom de er børnefamilier. Selvom det oftest er fedt for de voksne at have en ferie fyldt med begivenheder er det ikke det børnene har brug for , tværtimod, og det er her et stort sommerhus kommer ind i billedet.

For ved at lej et stort poolhus (sommerhus med pool) kan du give børnene den fulde ferieoplevelse uden at rejse udenfor landets grænser. Så børnene bliver på ingen måde snydt for selve feriefølelsen. For selvom der ikke skal flyves til destinationen så vil børnene opleve forventningens glæde ved at skulle være med til at pakke bilen inden den kører mod feriedestinationen. Skal man til eksempelvis Jylland kan man også med fordel overveje at tage færgen hvis man bor på Sjælland for at give det børnene den ekstra følelse af ferie.

Bekvemligheder og besparelser ved at leje sommerhus

Når man lejer et sommerhus fører det en del besparelser med sig kontra hvis man skal til udlandet. Det siger selv at man ikke skal til at flyve. Dette sparer flere tusind kroner på flybilletten men også alle de ekstra omkostninger, som der kommer udover. Det er parkeringsbillet til lufthavnen, ekstra for bagagen, mad i flyet, mad i lufthavnen, alt sammen ingredienser som er med til at fordyre rejsen og gøre besparelsen ved at leje et sommerhus i Danmark endnu større.

Derudover er der også hele det miljømæssige aspekt. For går man op i cO2 udledning og global opvarmning så burde man være bekendt med hvor stor betydning en enkelt flyrejse har på klimaet.

Ingen bekymring om vejret

Den danske sommer i 2018 spår forskere at bliver den nye standard indenfor klimaet. Det vil sige vi vil opleve ligeså varme somre i fremtiden. Det betyder at formålet med at rejse sydpå for at få varme er udhulet. For man kan få tilnærmelsesvis de samme varmegrader ved at blive indenfor landets trygge rammer.

Selvom man stadig er i Danmark vil man stadig kunne opleve feriefornemmelsen blandt andet hvis man besøger Vestkysten hvor man kan opleve noget af den smukkeste danske natur og samtidig kan man opleve de kulinariske specialiteter, som kun findes der. Så der er mange gode grunde til at blive i Danmark og holde ferie, penge, vejret, klimaet og alle de mulige oplevelser man kan få. Eller omvendt hvorfor rejse ud i verden når vi har det hele i vores egen lille andedam.