Vælg en mekaniker, der har styr på mange bilmærker

0
1082

Der har altid været en klar skillelinje mellem autoriserede og  ikke autoriserede mekanikere. Tidligere var det rigtige valg at gå til Skoda mekanikeren med Skoda, til Peugeot mekanikeren med Peugeot osv. I dag er der også en lang række af  ikke autoriserede mekanikere, der har rigelig at lave. Hvad enten du bor i Fredericia eller måske Middelfart eller et helt andet sted i landet, så har du med garanti en mekaniker nær dig. Fordelen ved en uautoriseret mekaniker er prisen og erfaringen. Når du vælger en uautoriseret mekaniker, får du nemlig en, der har kendskab på tværs af mærkerne, og dette kan nogle gange resulterer i bedre reparationer i sidste ende.

Er garantien på din bil vigtig?

Hvis du ejer en bil af nyere dato, behøver dette ikke skræmme dig fra at bruge en uautoriseret mekaniker. En del af disse anvender nemlig i dag på lige fod med de autoriserede værkstedshuse alle fabrikanternes forskrifter, når der udføres reparationer og service på bilerne. Du har således muligheden for at få serviceret din bil, uden at gå på kompromis med hverken pris eller garanti.

Hvis du derfor ikke har nogle kvaler ved at fravælge de store autoriserede værkstedshuse, så har du muligheden for at spare penge på både timeløn og reservedele, hvis du vælger en uautoriseret mekaniker i stedet.

Søger du lidt mellem disse mindre men stadig kvalitetsbevidste værksteder, så vil du opleve at selv nogle af de uautoriserede mekanikere anvender det nyeste teknologi til fejlsøgning, samt at alle deres mekanikere er opdateret indenfor branchen. Det betyder faktisk at du kan få autoriseret service til billigere penge, hvis du vælger disse alternative steder, når din bil skal repareres.