Alt Autoglas – din glasekspert

0
994

Har du problemer med forruden på bilen enten på grund af stenslag eller andet, så kan du med fordel benytte dig af Alt Autoglas. Hos Alt Autoglas finder du nemlig et stort hold af glas-eksperter, som står på spring til at hjælpe dig med din forrude, så snart du ringer. Så hvis du er ude for et uheld og skader forruden på din bil, kan du med fordel kontakte Alt Autoglas via telefon eller blot booke en tid som passer dig bedst, så er du snart og hurtigt godt kørende igen uden problemer med forruden. Hvis du ønsker at se mere omkring Alt Autoglas – så klik her.

 

Gode grunde til at være Alt Autoglas

Hvis du mangler gode grunde til at vælge Alt Autoglas som din bilglas leverandør, kan du med fordel vælge at læse med her. Alt Autoglas har nemlig mere end almindelig erfaring – de har nemlig leveret bilglas siden 2000, hvilket har givet store erfaringer indenfor autoglas og reparationer. Derudover er de kendt for at have utrolig hurtig service til en fair pris. Ydermere tilbyder Alt Autoglas at komme til dig, uanset hvorhenne, samtidig bliver der kun benyttet kvalitetsprodukter som er godkendte OEM forruder.

 

Forsikring og erhverv

 

Hvis du skulle have forsikringssager, kan Alt Autoglas også klare dette. Hvis opgaven er forbundet med selvrisiko fra din egen forsikring, får du automatisk opkrævningen, når sagen er gennemført. Det du blot skal gøre er at give dem din nummerplade og oplysninger til forsikringen, så klare Alt Autoglas alt papirarbejdet, og udfører opgaven. Derudover kan du ligeledes lave aftaler med Alt Autoglas til erhverv. Du kan lave erhvervsaftaler for autoværksteder, bilforhandlere og firmaer med selvstændige eller flere biler, og Alt Autoglas kan tilbyde aftaler, hvor de står for udskiftning af bilglas eller en aftale hvor der selv bliver stået for bilglas, men hvor Alt Autoglas står for udskiftningsarbejdet.