Find klassiske Verner Panton lamper

0
948

Hvis der er noget, som vi kan være stolte af her i landet så er det vores danske design, som også resten af verden er meget glade for. Både når det gælder møbler og lamper er vi meget kendt for at have skabt nogle værker, som stadig den dag er meget populære. En af de ting, som vi især er stolte af er de mange Verner Panton lamper, som vi har. Selvom det efterhånden er mange år siden Verner Panton designede lamperne så er de stadig den dag i dag meget populære. Det skyldes, at han har lavet lamperne i en så tidsløs stil, at de stadig i dag er meget udbredte. Også møbler har han designet og de er også meget populære og bliver stadig købt i stor stil.

Der er Verner Panton lamper til hvert et hjem

Her i landet er der stor forskel på hvordan folk vælger at indrette deres hjem. De kan både indrette et hjem lidt minimalistisk, eksklusivt, rodet og på helt andre måder. Uanset hvilken indretning man har derhjemme kan man være sikker på, at der findes Verner Panton lamper, som passer til hjemmet. For eksempel vil en Verner Panton moon passe til ét slags hjem, mens en Verner Panton globe vil passe til et andet hjem. Det vil sige, at uanset hvordan man har valgt at indrette sit hjem, så kan man finde lige nøjagtigt den lampe designet af Verner Panton, som man ønsker.

 

Den klassiske Verner Panton moon er en smuk lampe, som dog ikke er en af de mest udbredte. Det er en lampe, som naturligvis tager udgangspunkt i månen. Ligesom mange andre af de ting, som Verner Panton har design så har denne moon lampe også sit udgangspunkt i naturen og de former man finder her. Lampen er nemlig et udtryk for månen, som både kan være fuld og halv. Alle de forskellige faser af månens hældning og udseende kan ses i denne lampe. Denne type af Verner Panton lamper er nogle, som man kan sidde og kigge på i lang tid. For der er tale om en lampe, som næsten kan hypnotisere dig. Det er tydeligt, at Verner Panton moon er en lampe, som har taget lang tid at designe. Der er tænkt på hver en lille detalje og det er med til at gøre den til et mesterværk. Denne lampe er ikke oplagt at have over spisebordet da den i sig selv ikke giver så meget lys. I stedet kan den fungere som en slags skulptur med et hyggeligt lys, som kan være i hjørnet af for eksempel stuen.

De klassiske runde Verner Panton lamper

Kigger man på alle de forskellige Verner Panton lamper der findes er man ikke i tvivl om, at der især var én form, som han kunne lide. Den runde cirkelform var noget, som Verner Panton kunne lide og det afspejles i al hans design. Både når man kigger på Verner Panton moon og Verner Panton globe er man slet ikke i tvivl om, at den runde form var dragende for ham. Man kan både få Verner Panton globe og mange andre lignende lamper hos Andlight.dk, hvor der er et stort udvalg af mange forskellige typer af lamper fra denne verdensberømte danske designer.