Brug en solhat for at beskytte dine nærmeste

0
1122

Solskin er en kærkommen begivenhed. Desværre for os i Danmark har der i sommeren 2017 ikke været mange gode solskinstimer. Når solen er en sjælden tilbagekommende begivenhed gør det at mange forældre glemmer vigtigheden af ordentlig solpåpasselig specielt med de små børn. Det er vigtigt at man husker de sædvanlige solråd selvom solen kun skinner sjældent. Et af dem er at huske solhatten for de små poder. For selvom vi forbinder den mørkebrune glød med status for voksne forholder det sig så absolut ikke sådan for børn. For børn har ikke godt at solskin og deres små kroppe skal smørres ind i solcreme og en af de mest effektive måder at beskytte ansigtet på er ved at bruge solhat som eksempelvis dem man kan købe fra SmartSunWear.

Gør solhatten til en accessoires

Det er nemmest med babyer for der kan man bare sætte solhatten på hovedet af dem og så bliver den der. Det bliver mere udfordrende når barnet har egen bevægelse og egen motorik for så skal man pludselig have dem til at selv ville have at hatten sidder der og det findes der gode råd for.

Hvis du har problemer med at få solhatten til at blive på din podes hoved så anskaf dig en selv. Gør det til en ”sej” ting at have den på. Børn følger deres forældre og viser du oprigtig glæde ved at have den på så kommer dine børn til at dele den glæde.

Sørg altid for at have en ekstra solhat

Når du skal have dit barn til at gå med solhat er det vigtigt at det er konsekvent. Det betyder at barnet skal have den på altid når barnet er udendørs. Derfor er det altid en god idé at købe 1-2 ekstra solhatte. Så har du nemlig en solhat hvis den primære skulle blive væk.

For at undgå at solhatten bliver væk kan man få solhat med snore siden som man så binder rundt om halsen på barnet. Så har man den selvom barnet smider den overhovedet. Problemet med denne løsning er at mange har noget imod at barnet har noget rundt om halsen på grund af kvælningsfaren. Hvis man har indstilling og den frygt er der flere måder man kan overkomme den på. For det første kan man binde den rundt om halsen med sløjfe i stedet for knude. Så går den op hvis den møder modstand og kvælningsfaren elimineres. Dernæst kan man overveje at hvis barnet har den rundt om halsen at have kronisk øje med barnet, så hvis der skulle ske noget kan du reagere hurtigt.

Så der er ingen undskyldning for ikke at anskaffe dig en solhat til dit barn for at beskytte det imod solens stråler.