E-væske til din e-cigaret

0
877

Når det kommer til e-cigaretter, så er der mange forskellige typer væsker at få på markedet. Hvad enten du ønsker e-væske såsom disse: https://eclshop.dk/126-e-vaeske.  med eller uden nikotin, så er der utroligt mange væsker at vælge imellem med smagsvarianter du måske slet ikke havde overvejet.

Du kan f.eks. få chokolade, orange, nutty custard, pink grapefrugt, mentol tobak og mange, mange flere.

Smag og nikotin

Du kan afprøve smagsvarianter, som du ikke troede var mulige i en e-cigaret. Det kan være en spændende oplevelse at udforske de forskellige smagsvarianter, fordi vi mennesker oplever smag vidt forskelligt. Så derfor handler det om at du finder din personlige ynglings smag inden for e-væske markedet, og varianterne er lige så varierede, som de dagligvare du kan købe i butikkerne.

Med de mange forskellige smagsvarianter at vælge imellem kan du enten finde en yndlingsvariant og fortsætte med denne, eller du kan vælge at prøve forskellige smagsvarianter og udfordre din smagssans. Du kan også vælge at blande din egen væske.

Ved hjælp af e-cigaretter kan du nedtrappe dit forbrug af nikotin, da du kan få e-væsker med forskellige styrker af nikotin. Det kan gøre det nemmere at kvitte cigaretter uden at du føler du skal give afkald på noget du nyder.

Hvilke mærker skal du kigge efter?

Du finder b.la. mærker som Sundbygaard, Moliq, LiQua, ECLblend og en række Amerikanske Premium e-væsker.

LiQua e-væske har eksisteret i mange år, og det er en rigtig god e-væske til pengene, hvad enten du er til e-væske med nikotin eller uden.

Tag altid med i dine overvejelser, at kvaliteten på din e-cigaret også har stor betydning for smagen af din e-væske. Ønsker du at få det fulde udbytte af smagen i din e-væske, så skal du investere i en kvalitets e-cigaret.

E-væsken består af tre elementer, og muligvis nikotin:

  • Aroma – Det er smagsstofferne i din e-væske, der giver dig smagen af f.eks. orange eller mentol tobak.

 

  • PG – Propylenglycol er et levnedsmiddel, der er godkendt af fødevareindustrien og som tilsætningsstof hedder det E-1520. PG er en tynd væske, der kan give lidt kriller i halsen som en almindelig cigaret kan. Derudover forøger PG smagsfornemmelsen, hvilket vil sige at den fremmer aromaen i din e-væske.

 

  • VG – Vegetabilsk Glycerol er udvundet af vegetabilsk fedt med nummeret E-422, som er lidt sødt i smagen. VG kendes også som Glycerin eller Glycerol. VG er en tyk væske, der producerer dampen fra din e-væske.