Det hele bliver lidt nemmere med en gulvvasker fra irobot

0
745

Det der med at gøre rent derhjemme, det er snart fortid. Vi lever i fremtiden lige nu, hvor teknologien får større og større plads i vores liv og hverdag. Vi ved alle sammen hvor meget tid mange danskere bruger bare på deres smartphones nu til dags. For 20 år siden var der nok ikke ret mange det kunne forestille sig det. Noget andet som der er mange der måske ikke havde forestillet sig, er at man nu også kan få hjælp fra teknologien til at gøre rent derhjemme. Med andre ord, så behøver du ikke nødvendigvis selv bruge tid og energi på normale hverdagsopgaver såsom: støvsugning, gulvvask eller at slå græs. De kan allesammen klares med hjælp fra robotter nu.

Robotten klarer gulvvasken

Hvis du er en af de mange danskere, som hader når det bliver tid til at vaske gulv, så er det her gode nyheder for dig. Robot-mærket iRobot har lavet en gulvvasker, der ligesom deres robotstøvsugere, kan klare opgaven rigtig fint. En gulvvasker fra iRobot kan bestilles online på et par minutter, hvis man ved hvor man skal kigge. Efter den er bestilt, så er det bare at vente på man modtager den, og så er det farvel til gulvvask i fremtiden. Eller i hvert fald slut med selv at gøre det. Lige som alle de smarte automatiske støvsugere, så kan en robotgulvvasker styres og indstilles via en app på din smartphone. Det betyder rent faktisk at du ikke selv behøver være i nærheden, for at sætte den i gang. Hvis du for eksempel er ude og handle ind, eller hente børnene i skole, og kommer i tanke om at gulvet ikke er blevet rengjort. Så er det bare lige at hive telefonen frem, og sætte robotten i gang. Det er faktisk så såre simpelt, at det er svært at forstå.

Bare for at nævne en håndfuld fordele ved en robot gulvvasker, så kommer der her en række punkter, som du selv får mere tid til med hjælp af en robot:

  • Mere tid til familien
  • Større frihed
  • Du kommer altid hjem til et rent gulv
  • Imponer venner og bekendte med ny teknologi
  • Blær dig over for vennerne
  • Slip for selv at gøre rent!

Der er så mange fordele, at vi kunne fortsætte listen i lang tid, men jeg tror du ved hvor jeg vil hen.

Når alt kommer til alt, så er det jo helt op til dig selv, om du har brug for en gulvvasker, og om du har råd til det. Det er værd at notere ned, at en robot gulvvasker fra iRobot prismæssigt ligger omkring de 1.500-2.000 kr. Det vil sige at den er nogenlunde til at betale sig fra. Det er også en god idé at tjekke diverse tests og anbefalinger af modeller, inden man beslutter sig for en model. De har alle sammen forskellige specifikationer, og områder hvor de forskellige mærker og modeller rigtig skinner.

Hvis du har brug for et godt sted at finde gode tests, så laver taenk.dk altid rigtig fine og troværdige tests af produkter.