Disse ting skal du undersøge når du køber dametøj

0
846

Nedenfor vil vi guide dig igennem hvilke ting du skal være opmærksom på når du handler dametøj så du får den bedst mulige oplevelse ud af det og mest muligt for pengene i jagten på det perfekte outfit.

  • Online eller fysisk butik

Der er fordele og ulemper ved fysiske butikker og internethandel. Den primære forskel er at du når du handler online kan gøre det indenfor hjemmets fire vægge i ro og mag. Du er ikke afhængig af åbningstider. Men du kan derimod ikke prøve produkterne før de kommer hjem til dig, som du kan ved at handle i en fysisk butik. Men her kommer en anden væsentlig fordel ved internethandel og det er du har ret til 14 dages fuld returret når du handler på nettet. Men de to elementer udelukker ikke hinanden.

 

  • Unikt eller mainbrand

En anden mindst ligeså vigtig ting du skal overveje er om du vil have et major brandname eller om du vil have et mindre unikt tøjmærke. Vælger du et kendt brand name får du et kendt mærke du kan gå i, men du mister noget af muligheden for at gøre klædet til dit eget og fremføre dig selv som unik.

 

  • Handler du på internettet så under butikken

Der findes mange leverandører af dametøj og mange online forhandler. I takt med at udvalget er blevet større og forretningen flere er der desværre også kommet flere brodne kar til. Det betyder at du skal være forsigtig med hjemmesiden. Dette skal ikke afskrække dig. Langt majoriteten af de hjemmesider som sælger dametøj er legitime. Der skal heller ikke megen undersøgelse til for at bekræfte de har rent mel i posen. For det første kan du se om hjemmesiden har et CVR nummer på siden. Har de det vil det typisk stå i footeren eller på deres kontakt side. Vil du gå skridtet videre kan du slå cvr nummeret op på cvr-registeret og se om oplysningerne stemmer. Gør de det har du en god indikator for at det er en reel hjemmeside du har med at gøre. Hernæst kan du undersøge firmaet og brandet på nettet og se hvordan deres anmeldelser er.

  • Sæsonbetonet indkøb eller helårsbrug

Det sidste du skal afgøre er om hvorvidt du vil have decideret sæsontøj eller om du vil have helårstøj. Jeans er gode til helårsbrug men det er en vinterjakke eller en kort sommer nederdel ikke. Selvfølgelig er det rart at have noget sæsonspecifikt tøj, men omvendt er det også rart at få få det meste ud af sine penge med tøj man kan bruge hele året. Eller måske en kombination.

Følger du disse små simple råd er du sikker på du får en god oplevelse når du handler dametøj, og at du finder noget som du vil finde dig tilpas i. Det er jo det som det hele handler om. At du føler dig som den bedste kvinde du kan blive.

Kilde: http://miss-chili.dk/shop/dametoej-1343s1.html