Zhenzi – Moderigtigt plus size tøj

0
953

Hos webshoppen mostersbutik.dk finder du et stort udvalg af tøj fra det populære mærke Zhenzi, som specialiserer sig i beklædning til kvinder med former. Zhenzi har mange forskellige kollektioner, som følger sæsonens tid og tendens. Du finder et bredt udvalg af hverdagstøj og beklædning til mere festlige lejligheder. Mærket bærer også sportstøj til kvinder, der ønsker at være komfortable når de udøver fysisk udfoldelse. Zhenzi føres i størrelserne 42 og op til 58. Din størrelse er derfor ingen hindring, hvis du samtidigt ønsker at være trendy. Slip derfor dine fordomme om plus size tøj fri og gå på opdagelse i det store udvalg af moderigtigt tøj, men uden at gå på kompromis med komforten.

 

Det specielle ved Zhenzi er, at alt har den kurvede kvinde for øje. Alle designs er derfor lavet for at tilgodese større kvinder, så de føler sig ligeså smukke som de burde, men som tøj i ordinære størrelser måske ikke altid giver mulighed for. Du finder derfor ikke tøj, som strammer ubehageligt over maven eller gør det umuligt at gå normalt i et par lækre jeans, fordi de er for snævre om lårene. Når du trækker i tøj fra Zhenzi kan du derfor roligt regne med, at det vil sidde flot og tiltalende på din krop, så du kan være lige den du ønsker at være.

 

De bedste beklædningsgenstande til større kvinder

Stil handler også om at klæde sig på efter ens kropstype. Uanset din størrelse handler god stil om at fjerne fokus fra de områder, vi ikke er så vilde med og drage opmærksomheden hen på det, vi virkelig er stolte af! Det har Zhenzi forstået på trods af, at ikke to kroppe er ens. Det store udvalg af plus size tøj har dog en række fællestræk. Mærkets mange mønstrede tunikaer og trøjer anvender et vertikalt mønster, som forlænger overkroppen fremfor at få den til at syne bredere med horisontale mønstre. Zhenzi fører også helt ordinært basistøj, som vil klæde enhver garderobe.

 

Det meste af Zhenzis tøj har et løst snit, men vil stadig fremhæve dine naturlige former på flatterende vis. Du kommer altså ikke til at ligne en omvandrende maxi telt, men vil i stedet få fremhævet din kvindelige figur. De fleste bukser fra Zhenzi er lavet i strækbart materiale, som stadig slutter tæt om kroppen. For at undgå irriterende lukkeløsninger og bukser, der falder ned i løbet af dagen, kommer mange af mærkets bukser med en bred elastik i taljen. Det sikrer dig den bedste komfort i løbet af hele dagen.