Er du i humør til at date?

0
852

Dating er efterhånden blevet en integreret del i det danske singleliv. Er du single, kommer der sandsynligvis et tidspunkt hvor du er begynder at date (hvis du altså gerne vil indgå i en form for relation til en anden). Der er selvfølgelig folk, der springer alt det indledende over, men de hører til sjældenhederne. Vil man finde en ven eller veninde, er dating vejen for de fleste. Men hvordan gør man? Netdating er én af måderne frem. Eksempelvis er Dating DK en netdating tjeneste som igennem mange år har ført folk sammen på kryds og tværs. Her følger et par gode råd til at begå sig på netdating.

  • Gør din intention klar. Hvad vil du med netdating? Det en god ide, at gøre dig nogle tanker om hvad du vil med din datingprofil før du opretter én. Vil du gerne finde en kæreste? Eller er du på udkig efter noget mere uforpligtende? Tænk over hvad du har lyst til og hvad du er klar til. Netdating er åbent for det hele, så det er op til dig at finde ud af hvad du søger. Der er på sin vis ikke noget galt med at date for at finde en uforpligtende relation, ligesom der heller ikke er noget i vejen med at lede efter en fast kæreste. Der sidder sikkert nogen derude der leder efter det samme som dig.
  • Opret en ærlig og realistisk profil. Det siger sig selv, at det giver mest mening at oprette en profil der giver et realistisk billede af hvem du er. Men det kan være fristende at ligge et retoucheret billede op, eller pynte lidt på fritidsinteresserne, jobbet, rejserne, eller hvad du nu ønsker at fortælle om dig selv. Men det kommer nok til at give dig flere bekymringer end dates. Sagen er, at du højst sandsynligt kommer til at blive nervøs over ikke at leve op til det retoucherede fem år gamle billede. Eller fortællingen om din daglige motionsrutine, hvis det nu ikke lige er sådan det i virkeligheden forholder sig. Hold derfor dig selv i ørene, og opret en ærlig profil. Du er jo god nok som du er.
  • Find billeder der fortæller lidt om dig. Det en god ide at vælge billeder der også fortæller lidt om hvem du er. Elsker du bare din hund, er det helt okay at ligge et billede op af dig og din hund, der er ude og gå tur. Eller er du glad for at sejle, så smid et billede op af dig og din båd. Billeder fortæller ofte historier på en sjovere måde end ord.
  • Sæt tid af til din profil. For at du ikke kommer til at drukne i din datingprofil, eller glemme at tjekke den, er det en god ide, at sætte tid af til at tjekke den. Alt efter om du vil være meget eller lidt aktiv, kan du finde en daglig eller ugentlig tid til at tjekke din profil. Således for du svaret på henvendelser, opdateret det nødvendige, og kigget lidt rundt, uden det hverken kommer til at blive for lidt eller for meget.

 

Det var et par grundlæggende tips til at starte en netdating profil. Her er et par links til anerkendte danske netdating sider: https://netdatingsider.dk/danske/dating-dk/  og netdating.dk

Så er du snart klar til at kaste dig ud i det store datingunivers. God fornøjelse!