TorGuard står vagt ved din sikkerhed

0
936

Selve TorGuard navnet er et ordspil på netværket Tor, som i sig selv er en måde at beskytte sin færden på internettet på. Igennem Tors ”løgnetværk” kan man forbinde sig anonymt til en stor ”underverden” inde for internettet kaldet The Deep Web. The Deep Web kender mange måske fra de TV-udseendelser hvor der bliver handlet våben, stoffer og man kan bestille lejemord. Tornetværket blev desuden skabt af den amerikanske regering selv, så man kan undre sig over i hvilken retning det er gået. Historierne er mange, men TorGuard har heldigvis ingen anden relation til Tor-netværket end at de begge beskytter imod lurende blikke fra diverse sporingstjenester fra eksempelvis Google, og statsmagten. Denne dybdegående anmeldelse af TorGuards VPN-løsning er et super redskab for at få noget mere information omkring tjenesten, inden man tegner et abonnement.

Som man kan læse i anmeldelsen udmærker TorGuard sig ved at tilbyde et stærkt netværk med danske servere, som sikrer at du forbliver anonym når du browser på nettet. De gemmer desuden ingen data om deres brugere, så du kan vide sig sikker på, at ingen kan spore dig i sidste ende.

TorGuards stealth VPN-teknologi

Endvidere i anmeldensen er der nævnt at en af de mest markante fordele ved at benytte TorGuards VPN-løsning er, at de benytter en teknologi kaldet ”stealth VPN”. Stealth VPN skjuler det faktum at man er på en VPN for internetudbyderne, hvilket især er en fordel i lande med internetcensur. Internetudbyderne i internetcensur-lande har nemlig mulighed for at sætte hastigheden på forbindelsen helt ned, hvis de finder ud af, at man benytter en VPN. Dette er et krav fra staten, der ikke vil have at borgerne omgår denne censur, og måske bliver mere frisindede og oprørske overfor styret.