En alsidig tv-pakke fra Telia

0
474

En tv-pakke skal mere end bare indeholde flow-tv i en tid, hvor mange er blevet vant til at kunne vælge selv og få lige det indhold, man gerne vil have, når man vil have det.

Det er der heldigvis råd for, da tv-pakkeløsninger anno 2020 og i fremtiden i høj grad er netop det: muligheden for at vælge selv. Og ikke mindst at få mange ting i én pakkeløsning.

Et godt bud på en sådan tv-pakkeløsning kan du få med Telia TV.

En smart tv-løsning

De fleste vil gerne have muligheden for at vælge selv. Med streamingtjenester er vi blevet vant til at have frit valg på alle hylder og til at man kan se det meste, hvor man vil, og når man vil. Men har traditionelle tv-pakker så overhovedet deres berettigelse i det 21. århundrede, fristes man til at spørge. Og svaret er et klart ja. For det er langt fra alt, du kan få med de mest kendte og populære streamingtjenester, og det er heller ikke lige så nemt som bare at tænde for flow-tv og tage imod, hvad end tv-stationerne har på menuen, som når du har en tv-pakke.

Fx Telia TV giver mange muligheder.

For det første er der naturligvis mange kanaler at vælge imellem og mulighed for at sammensætte en pakke, så den bliver lige, som du vil have den. Der er kanaler i mange forskellige priskategorier fra de helt billige til en flad tier om måneden til de dyrere, som ikke er så dyre endda, til 39 kr. om måneden. Læg hertil det naturlige tilvalg af de populæreste streamingtjenester, som du også kan få nem adgang til.
En anden ting, der gør Telia TV til e oplagt valg, er, at der er taget højde for bøvlet med det forskellige ekstra tilbehør og andre tv-formater, som ellers kan komplicere den simple aktivitet at se tv.

Således kan du spare på udstyrsræset omkring dit tv og spare selve tv-boksen væk, hvis du altså har et Chromecast, eller hvis du har Apple TV. Telia TV fungerer nemlig sammen med disse enheder, og du kan afspille indhold fra din Telia tv-pakke direkte ved hjælp af dit Chromecast eller direkte til dit tv.

Få mere end bare en tv-pakke

Nu til dags har mange naturligvis en forventning om at få mange ting i én løsning, så hverdagen kan blive nemmere. Det kan du også hos Telia.

Her er der nemlig også internetløsninger at komme efter, som du nemt kan få med i pakken. Og ikke nok med det: mangler du også adgang til Office 365 eller eksempelvis Spotify, så kan en af disse også tilkøbes, nu du er i gang.

Det er med andre ord mulighed for at sammensætte en pakkeløsning, der ikke bare er tv, men en komplet samling af alt, hvad man har brug for. Både til, når man bare vil smække benene op og lade sig underholde af tv, film og serier, og det skal være så let som muligt og til, når der er arbejde, der skal udføres, og der kræves solidt internet.