Et lite lån på dagen er da ikke så ringe endda

0
1199

Goddag.

Jeg er sådan rimelig imponeret over alle de ting, som man i dag kan gøre over internettet. En af de ting er for eksempel at man kan tage et lån over nettet nu. Det er sgu da bare skide smart. Hvis du endnu ikke har set eller hørt om det, så læs mere. Det er altså bare én af alle de fantastiske ting, som vi nu kan gøre over internettet. Jeg vil nok mene at internettet er én af de største opfindelser, som vi har gjort. Er også fuldstændigt overbevist om at det har gjort rigtig mange mange mennesker langt mere oplyste. Det ved jeg i hvert fald selv, at jeg er blevet. Hvis jeg ikke havde haft internettet, så tør jeg slet ikke tænke på hvor jeg ville være i dag. Det ville i hvert fald ikke være hvor jeg er lige nu. Om det er godt eller skidt, det kan man jo aldrig vide, men jeg er nu pænt tilfreds med min situation lige nu.