Så har jeg lige været nede at hente noget sprøjtemaling

0
1199

Jeg har en nevø, som der er helt vild med sådan noget graffiti, og jeg synes virkelig, at han er dygtig, så jeg har lovet ham, at han må male vores garage. Derfor har jeg lige været nede og hente noget sprøjtemaling til ham, så han rigtig kan udfolde sig kreative. Det skal nok blive godt, og jeg glæder mig helt enormt til at se det færdige resultat. Det er ikke så tit, at jeg ser ham, for han bor i Odense på Fyn, og derfor er der jo lidt langt, men det bliver simpelthen bare så hyggeligt, når han kommer. Jeg glæder mig rigtig, rigtig meget, og det er der rigtig mange grunde til.

Nå, men nu vil jeg ud at løbe mig en tur, for det kan jeg bare godt lide, og det er jo for fedt, hvis jeg ellers skal være helt ærlig – og det skal jeg jo altså herinde på min helt egen hjemmeside, som jeg selv har lavet. Vi ses snart igen.