En funktionel mobilholder til bilen

0
1132

Det kan være et svært valg, at stå nede i butikken og skulle købe en mobilholder til bilen. Der findes mange forskelige slags modeller, som monteres på forskellige måder. De mest populære mobilholdere skal monteres i luftkanalen. En af de store fordele ved mobil holderen er at man nemt kan flytte rundt på den. Tjek det store udvalg af bil holdere ud og find netop den model, der passer bedst til din stil.

Værd at vide om mobil holdere:

Mobilen kan bruges til utrolig mange ting, og især også når man kører bil. I bilen bruges mobiler som GPS, til at høre musik på samt til at høre podcast på. I mange tilfælde kommer man til at placere mobilen et sted i bilen hvor den ligger løst. Det er utrolig irriterende med en mobil, der skøjter frem og tilbage i bilen. Det ender typisk med, at man ikke kan finde mobilen fordi den har gemt sig under passagersædet. Med en mobil holder i bilen har du hele tiden styr på, hvor din mobil er henne. Der findes mange mobil holdere på markedet, og derfor kan det være svært at finde ud af hvilken en, som man skal have. Nogle af de mest solgte mobil holdere er GripGo mobilholderen, Nano-Pad og Arkon Universal bilholder.

 

GripGo mobilholderen er udstyret med små sugekopper, der sørger for, at mobilen hele tiden bliver det samme sted under køreturen. Denne model er utrolig nem at montere, da den blot skal sidde fast på indersiden af bilruden. Mobilholderen kan roteres og justeres i alle retninger, så man kan tilpasse den efter ønske. Nano-Pad modellen adskiller sig ved, at skulle monteres på instrumentbrættet via en masse små sugekopper. Hvis man ikke kan lide at bil holderen sidder i ruden, så er denne model perfekt egnet til dig. Nano-Pad modellen har ikke lige så mange egenskaber som GripGo modellen. Nano-Pad modellen har ikke lige så mange indstillings-muligheder, hvilket betyder, at man ikke kan rotere den, som man vil. Mobil holderen er bedre egnet til nogle biler i forhold til andre. Instrumentbrættets design har en stor betydning for, om hvor godt mobilen ligger på mobil holderen. Hvis du har brug for en mere solid mobil holder, så er Arkon Universal bil holderen lige noget for dig. Denne model monteres på to måder – enten ved at sidde i forruden eller sidde på instrumentbrættet. Der er mere tilbehør med til Arkon Universal bilholderen hvilket hænger godt sammen med, at Arkon er kendt for deres kvalitetstilbehør til forskellige mobiler.

Fordele og ulemper ved mobil holdere:

Der findes både fordele og ulemper ved mobilholdere. Fordelene er, at man nemt kan placere mobilholderen et andet sted. Derudover kan man købe mobil holdere i små design, så man ikke kommer til at lægge mærke til mobilholderen. En anden stor fordel ved mobilholdere er, at de fungerer til mange slags mobiler. Med en mobil holder kan man se hvis nogen ringer på telefonen og man kan nemt ringe nogle op, hvis man f.eks. har bluetooth forbundet til bilen. Nogle af ulemperne ved mobilholdere er, at man nemt kan blive distraheret, hvis der sker noget på mobilen når man kører. Hvis man ikke er opmærksom på sin kørsel et øjeblik, så kan det resultere i, at man kører galt. Dette er en af årsagerne til, at nogle fraråder at købe en mobilholder. En anden ulempe ved mobilholdere er, at man kan risikere, at de falder ned fra ruden på grund af sugekoppen. Jo ældre sugekoppen er, desto dårligere bliver sugekop evnen til ruden også. Hvor mange gange man fjerner sugekoppen fra ruden har også en betydning for, hvor stærk sugekop evnen er til ruden.