Giv din garderobe en opgradering

0
846

Leder du efter stilrent herretøj til enhver anledning? Hvis du leder efter påklædning som fremviser dine ilæggende maskuline træk, eller blot ønsker tøj som sidder komfortabelt, men komplimenterende, så findes der masser af hjælp at hente. Brands som Amov har et bredt udvalg af herretøj af høj kvalitet med simpelt, men udtryksfuldt design. Uanset om du mangler en pæn skjorte til en aften med semi-afslappet dresscode, eller en basic sweat shirt til hverdagsbrug findes der store udvalg af tøj som passer på enhver herrekrop.

Klæd dig på med god samvittighed

Går du ofte og tænker på, hvor miljørigtigt du agerer i din hverdag? Bekymrer du dig om, hvilken forskel du gør, når du sorterer affald, slukker for vandhanen, mens du tørrer opvasken af? Eller hvad med når du tørrer tøj på tørresnoren, når vejret er til det, i stedet for at bruge tørretumbleren? Hvis du nogensinde har bekymret dig om din effekt på miljøet på en sådan måde, så burde du også tænke på det, når du handler tøj. På Mathstore.dk kan du finde tøj fra Amov. Amov er et brand som skaber påklædning ved brug af organiske materialer og som sørger for, at lave så småt et miljømæssigt fodaftryk som muligt. Ikke nok med det, så donerer brands som Amov også en del af sit overskud til velgørende formål. På den måde ved du, at alt hvad du betaler bliver benyttet på ansvarligvis til et godt formål.

Tag det hele i betragtning

 

Det kan være fordelagtigt at tage kundeservice med i betragtning, når man vælger tøjforhandler. Nogle brands, som for eksempel Amov, tilbyder at reparere kunders iturevne klæder helt kvit og frit. Det er både godt for miljøet og for tegnebogen. Det er klart, at hvis man vil have pænt tøj af høj kvalitet, med lang levetid og tilbud om gratis reparation, så skal være villig til at betale mere, end når man handler discountvare. I det lange løb vil det dog absolut betale sig, at investere i ordentlig påklædning som skåner miljøet. Både økonomisk og moralsk.