Få fedt tryk på dit tøj

0
1168

Står du og mangler et fedt og holdbart tryk på dit tøj? Der er gået mode i at få trykt personlige trøjer med unikt tryk. At få tryk på tøj er en oplagt mulighed for dig, der er kommet til at stå ispidsen for at arrangere spillertrøjer til skolefodbold eller det lokale esportshold, ens trøje til firma-arrangementet eller sidste skoledag. Der er meget få grænser for, hvad tryk på tøj kan bruges til, så dine vildeste drømme kan komme til live med lækkert screenprint tryk på dit tøj Du kan få tryk på mange forskellige former for tekstil. Mest populært er bløde bomulds t-shirts, me der er også rig mulighed for at få tryk på andre former for beklædning som hættetrøjer, kasketter, tasker, strømper, bukser, shorts og tasker.

Screenprinting er den bedste og mest populære trykmetode. Det er langt mere holdbart og giver et mere detaljeret og ensformigt resultat, end hvis du trykker med den billigere metode i en varmepresser, hvor trykket efterfølgende er tilbøjeligt til hurtigere at blive slidt af i vask. Samtidigt er screenprinting ligeledes en mere bæredygtig tilgang til at trykke på tøj. Du kan med fordel forhøre dig hos trykkerier omkring hvilken metode de bruger, når du skal trykke, da du således kan regne ud, hvilken type trykkvalitet som du kan regne med at modtage i dit endelige produkt.

Personligt merchandise

En af de mest prominente og eftertragtede fordele ved tryk på tøj er, at det er en nem mulighed at få personliggjort merchandise. Måske har du din egen virksomhed, du ønsker at promovere med logo eller slogan, eller måske er du en stjerne på sociale medier, som ønsker at berige dit interne fællesskab med ens beklædning. Når du ønsker at få lavet tryk på tøj, fremsender du bare det ønskede motiv med notering af størrelse, placering og hvilke farver, du ønsker dit tryk skal være med. Hvis du ikke selv er en kreativ haj, kan du med fordel få en grafiker eller anden kreativ sjæl til at give et bud på et fedt design. Så er du også garanteret en vektor-fil af dit tryk, der gør det nemt for trykkeren at tilpasse dit motiv eller design, uden at den flotte billedkvalitet går tabt i pixels, hvis der strækkes eller redigeres for meget i motivet.

Typisk er der et fastlagt startgebyr når du bestiller tøj eller anden beklædning med personligt tryk på. Derudover bliver enhedsprisen også billigere jo flere genstande du betaler, så hvis du ved, at du får brug for et større antal trøjer eller bukser med tryk på, kan det got svare sig at bestille dem med det samme. Så sparer du også opstartsgebyret på en eventuel anden bestilling. Nogle trykkerier har krav omkring, hvor mange farver du minimum skal vælge.

Læs meget mere om tryk på tøj og se eksempler her.