Gardiner, der matcher dit behov

0
861

Gardiner er en uundgåelig del af enhver boligindretning. Livet uden er utrolig besværligt, og man kan hurtigt udvikle temmelig store frustrationer. Det kan man eksempelvis opleve, når man flytter ind i en ny bolig, hvor der ikke er nogle. Det er måske heller ikke altid lige det første, som man går i gang med, når man lige er flyttet. Oftest er det selvfølgelig at få alle tingene på plads, sådan at man kan bevæge sig ordentlig i boligen. Derefter kan man begynde at tænke på de boligindretningsmæssige effekter, som man vil gøre brug af.

Et problem, som man hurtigt støder på, når man ikke har nogle gardiner, er lyset i soveværelset. Det er jo meningen, at man her skal have de bedste forudsætninger for at få en god nats søvn. Men det er ikke let, hvis man ikke har noget til at dække vinduerne med. Har man ikke det, så får man ofte gadelampernes belysning ind i soveværelset, og det kan have den konsekvens, at det bliver svært at falde i søvn. Derfor handler det også om rimelig hurtigt at finde ud af, hvad man vil bruge til at trække for vinduerne.

 

Forskellige rum – forskellige behov

Man finder rimelig hurtigt ud af, at der er behov for forskellige gardiner i de forskellige rum. Eksempelvis nytter det ikke noget at bruge det, som man har i soveværelset til stuen. I soveværelset skal der være helt mørkt, men det skal der jo ikke nødvendigvis være i stuen. Det samme gør sig gældende i en gang eller på et andet værelse. Derfor handler det om at finde frem til, hvilke typer gardiner, man vil benytte sig af i de forskellige rum. Det kan måske være lidt svært, men i det følgende kan du få en guide, som hjælper dig til at træffe de rette valg.

Det er vigtigt, at man gør sig klart, hvor meget lys man vil have ind i rummet. Det er dette, der er afgørende for valget af gardiner. Her kommer guiden:

  • Soveværelset: Vælg mørkt stof. Plisségardiner eller rullegardiner er den mest anvendte type i dette rum.
  • Dagligstuen: Har man store vinduespartier kan det være en god ide med lamelgardiner. Her får man mulighed for at styre lysindfaldet med vinkling af lamellerne.
  • Køkkenet: Her har man typisk brug for meget lys, som man kan arbejde i. Derfor kan det være en god ide med lyst stof. Det kan være i form af rullegardiner, men generelt kan stort set alle typer anvendes.

 

Det største udvalg – lige til døren

 

Når man skal til at vælge gardiner, så kan man selvfølgelig vælge at gå i fysiske forretninger og få det ordnet. Men man kan også vælge at få hele sortimentet fragtet hjem til dig, hvor du i ro og fred kan gøre dig de overvejelser, som nu en gang skal gøres i forbindelse med valget. Dette er desværre en mulighed, som alt for få benytter sig af, men som rigtig mange flere kunne have stor glæde af. Det er rigtig nemt, og chancen for at købe det helt rigtige er langt større.

Jydske Gardiner tilbyder denne service, hvor gardinbussen kommer hjem til dig med et stort sortiment, uanset hvor du befinder dig i landet. Der er tale om produkter af utrolig høj kvalitet, som holder i rigtig mange år. Dette er en stor fordel, som mange sætter pris på, da det er de færreste, der har lyst til at skifte flere gange. Prisen er også absolut til at have med at gøre, og det er fuldstændig uforpligtende at tage et kig på sortimentet og få et tilbud.