Skjorteholderen holder styr på skjorten

0
2354

Er du træt af skjorter, der kryber op og som hele tiden skal rettes i buksekanten? Så findes der heldigvis noget, som kan løses dette problem. Skjorteholdere er blevet en uundværlig ting for forretningsmanden, der har skjorte på til daglig. Med skjorteholderen skal han ikke tænke på, hvordan skjorten sidder. Skjorteholderen holder skjorten på plads i bukserne, så man kan koncentrere sig hundred procent om forretningsmøder og andet arbejde. Skjorteholderen er en genial opfindelse og er et produkt, som alle mænd bør eje.

Værd at vide om skjorteholdere:

Skjorteholderen er gemt under bukserne, så ingen har en ide om, at du har en skjorteholder på. Skjorteholderen spændes fast til strømperne og til skjortekanten. En af de helt store fordele ved skjorteholderen er, at man selv kan justere hvor stram den skal være. Hvis man har et ønske om, at skjorten skal sidde stramt og glat ind til kroppen, så kan skjorteholderen strammes godt ind. Hvis man godt kan lide, at skjorten sidder lidt mere løst, så kan den spændes helt ud. Det vigtige ved skjorteholderen er, at manden er tilfreds med, hvordan skjorten sidder udadtil. Man kommer slet ikke til at mærke, at man har skjorteholderen på. Skjorteholderen er fremstillet i blødt, lækkert og kvalitetsfyldt materiale, der gør, at den føles behagelig mod huden. Skjorteholdere er ikke særlig dyre at købe. I gennemsnit koster en helt almindelig skjorteholder 200 kr. Dette prisleje kan alle mænd være med på, hvis skjorten driller.

 

Skjorteholderen findes typisk i sort, men på nogle hjemmesider kan man være heldig, at få den i forskellige farver. I bund og grund kan det være lige meget hvilken farve, som skjorteholderen har. Det er meningen at skjorteholderen skal være skjult under bukserne. Ingen vil lægge mærke til, at man har den på under bukserne. Hvide bukser kan være en undtagelse. I dette tilfælde er det meget rart for manden, at have en hvid skjorteholder på også.

Hvornår der er brug for skjorteholderen:

Der findes stor debat om, hvordan skjorten skal sidde på mænd, dvs. nede i bukserne eller udenpå bukserne. I 1960`erne gik mænd kun med skjorten nede i bukserne, men i dag er det populært også at lade skjorten hænge udenpå bukserne. Der findes ingen regler for, hvornår man må gå med skjorten på den ene eller anden måde. Det handler meget om, hvordan manden ønsker at udtrykke sig. Skjorten nede i bukserne kan nemt komme til at sidde pænt på manden takket være skjorteholderen. I forbindelse med forretningsmænd i jakkesæt er det mest stilet at have skjorten nede i bukserne. Forretningsmanden kan hurtigt komme til at blive opfattet som useriøs, hvis skjorten hænger udenpå bukserne. I denne situation er skjorteholderen genial, da den kan få skjorten til at sidde perfekt ind til kroppen. Der findes flere situationer, hvor skjorteholderen virkelig kan gør gavn, bl.a. i forbindelse med:

  • Store begivenheder som bryllup, konfirmation eller barnedåb.
  • I forbindelse med slips skal skjorten være i bukserne. Det vil se dumt ud, at både skjorte og slips hænger og dingler.
  • Skjortesnittet har en betydning for hvordan skjorten vil se bedst ud på manden. Er skjorten lang er det oplagt, at den kommer ned i bukserne.
  • Skjortens kvalitet. Det vil sige, at jo tyndere kvalitet skjorten er lavet i, desto mindre fylder den om livet. I denne forbindelse vil det være nemmest at have skjorten nede i bukserne.

 

Der er mange faktorer og situationer der er afgørende for, hvornår det er mest praktisk at have skjorten nede i bukserne. I disse anledninger er det oplagt at have skjorteholderen indenunder, så man undgår, at skulle kæmpe med, hvordan den sidder. Skjorteholderen sørger for, at skjorten sidder pænt på manden hele dagen.