Hvordan du kan få den nye mobil for få penge

0
969

Mobiltelefoner er ved at blive et og alt i denne moderne verden. Man skal have en telefon for at kunne forbinde sig til resten af verden, og det er virkelig blevet et normalt syn at se folk med hovedet ned i deres telefoner, om det er i hjemmet eller i offentligheden. Men det kan også være svært at følge med i kapløbet om hvem, der har en god telefon. Hvis man ikke holder sig opdateret, kan man hurtigt ende med, at stå med en telefon som bare ikke er hurtig nok til at køre flere af de apps, som er nødvendige. Dette gælder blandt andet apps som MobilePay eller lignende. Det er et mareridt scenarie, men umiddelbart et, man ikke kan slippe udenom. For man kan jo ikke bare få flere penge i lommen, eller få en ny telefon i lommen for ingenting, vel? Eller kan man…?

 

Mobil på afbetaling, hvordan og hvorledes

Grunden til, at mobil på afbetaling er så fantastisk er, at man ikke betaler hele beløbet for varen når man køber den. Dette lyder måske lidt utroligt, men den er god nok. Konceptet fungerer således: Hvis du skal købe en telefon til 5000 kroner er det rigtig mange penge at smide ned på en gang. Det er derfor, at der er flere og flere steder som er begyndt at tilbyde afbetaling, som i andre ord er, at give penge pr. måned for telefonen frem for at købe den for en flad sum. Så i stedet for at lægge 5000 kroner kontant, så giver du måske 100 kroner om måneden i en periode til telefonen er blevet betalt. Det er en rigtig god måde at sørge for, at man både kan få telefonen samtidig med, at man ikke behøver at gå af med alt for mange penge. Kort og godt sådan:

  • Mobil koster 5000 kroner
  • Du lægger 100 kroner ned og får den med det samme
  • Hver måned betaler du blot 100 kroner, alt imens du ejer den nye telefon
  • Når du har betalt en sammenlagt sum (f.eks. 5250 kr.) vil du ikke skulle betale mere og telefonen er kvit og frit din, som hvis du købte den kontant.

Mange undgår afbetaling fordi de ser det som et mareridt scenarie, men med denne guide kan du hurtigt gøre afbetaling til en stor fordel for dig. Her er nogle tips til, at gøre det nemt at skulle betale 100 om måneden.

  • 100kr lyder som meget, men i praksis er det meget lidt. I realiteten kan du beholde telefonen for et par kopper kaffe om måneden mindre. Sænk dit forbrug af junkfood og oplev, at du har flere penge samtidig med, at du bliver sundere.
  • Når du har betalt telefonen helt, er den naturligvis helt og aldeles din. Du kan evt. sælge den på Den Blå Avis el. lignende, og bruge de penge du tjener på den til at opgradere til en ny telefon på afbetaling. F.eks. kunne et salg af en telefon på 3000 kroner give dig et indskud, på 30 måneder.

 

Hvilken mobil på afbetaling skulle jeg købe?

Nu er det sidste spørgsmål egentlig bare hvilken mobil på afbetaling det er, du burde bruge dine penge på. Der er rigtig mange gode telefoner ude nu om dage, og det kan være svært at finde rundt i hvilken der er bedre end hvad med alle deres forskellige salgstaler. Kort og godt vil valget være mellem iOS og Android, og hvilken man foretrækker er som regel et meget personligt valg.