Inspiration til din næste fest

0
798

Kender du til det, når du løber tør for ideer til den næste festlige begivenhed? Det er træls, og det kan lede til unødvendig stress. Som event manager, kender jeg til de dage, hvor ideerne skjuler sig så godt, at man skulle tror, det var gemmeleg. Folk håndterer idegenerering på forskellige måder, så det er ikke sikkert, at dette nødvendigvis virker for dig og dit team.

Der findes et hav af metoder og værktøjer, som du kan bruge, hvis ide blokaden er på spil igen. Men det, der har virket bedst for mit team og jeg, er noget, vi kalder for brainwalking. Brainwalking er simpelt, og går ud på at skrive dine ideer ned på post-its. Herefter klistre du dem på væggen, så dit team enten kan rokerer rundt på dem, bygge videre eller tilføje nye ideer. Metode skal ende ud med den mest populære post-it, hvor hele teamet har fået lov til at ytre deres mening. Metoden sørger for, at hele dit team bliver hørt.

Få styr på festpynten til din lokation

Har du fået styr på, hvilken type fest, du skal afholde? Så er det tid til næste step. Festpynt der passer til den valgte lokation. Om festen skal holdes i private omgivelser, på offentlige steder eller noget helt tredje, så må du aldrig undervurdere festpynten. Du tænker sikkert, at man ikke kan få for meget pynt, eller less is more. Festpynt kan være med til at skabe en helt særlig stemning til en fest. Det er derfor vigtigt, at der er en balance. Det er selvfølgelig individuelt, hvad folk ønsker i forhold til oppyntning af en begivenhed. Næsten uanset begivenheden, så sørger vi altid for at inkludere balloner.

Her kan jeg anbefale dig Heliumballoner.dk. Webshoppen har et stort udvalg af flotte og eksklusive balloner til fest. Vi er specielt glade for Heliumballoner.dk, fordi de har netop har et stort udvalg. Har du brug for balloner, så er det altså stedet. Derudover så har de nogle helt fair priser, som alle kan være med på. Ud fra vores erfaringer, så er balloner altid en god ide. Balloner kan være med til at give en fest noget personlighed.

Spar penge med genbrug

Du kan spare en masse penge på festpynt, hvis du vælger at genbruge dele af pynten. Det er ikke alt pynt, som du kan genbruge dog. Men vidste du, at du kan genbruge nogle typer af balloner? Folieballonen kan genbruges igen og igen, hvis du fylder og tømmer dem helt korrekt. Et godt tip, når du skal tømme folieballonen, er at bruge et sugerør. Bliver ballonen lidt tynd i løbet af din fest, så kan du altid give den et pift med noget helium, så den er så god som ny. Udover at spare penge ved at genbruge balloner, så er det også en mere bæredygtig løsning. Det er altid et plus.