Solfilm sikrer et bedre indeklima for private og virksomheder

0
1127

UV-stråler, varme og for meget lys kan virke forstyrrende og direkte ubehageligt, når sommeren rammer sit højdepunkt, dette gælder både i de private hjem, men også i større virksomheder, hvor glaspaneler og store vinduer pryder facaderne. Især i forbindelse med kontorarealer, kan for meget sollys virke irriterende, da dette kan påvirke, hvor meget ens øjne skal anstrenge sig for at kunne se, hvad der sker på ens skærm. Nogle danskere bruger ofte betegnelsen om deres hjem, at det om vinteren er en fryser og om sommeren en bageovn, hvilket ikke er rart.

Solfilm kan bruges til at lukke nogle af de skarpe stråler ude, således at man forbedrer indeklimaet, både i forbindelse med temperaturstyring og personalet eller beboernes velbefindende. Det er aldrig sjovt at opholde sig i temperaturer som man ikke selv kan styre, derfor kan solfilm medvirke til, at indeklimaet holdes på et niveau, hvor alle føler sig veltilpasse. Der findes mange former for solfilm, der hver især har deres egne kvaliteter i forbindelse med beskyttelse mod UV-stråling, varmebeskyttelse eller farvestyrke, således at man kan tilpasse solfilmen til ens behov uanset om der er tale om et privat hjem eller en virksomhed.

Tilpas solfilm til dine vinduer og behov

Det er naturligvis vigtigt, at man sørger for at den solfilm man køber, passer til ens personlige behov. Derfor er det langt de fleste steder muligt at få tilpasset denne både i farvenuance, styrke og størrelse således at man ikke skal tænke over at købe for meget, for lidt eller forkert. For de større virksomheder med glasfacader er den bedste løsning med garanti, at man investerer i solfilm, der kun skærmer én vej, på denne måde kan man holde solens skarpe stråler ude, men samtidig gøre det muligt for ens medarbejdere, at kunne følge med i, hvad der sker udenfor. Er der tale om kontorarealer i stueplan, kan det virke ubehageligt at forbipasserende kan stå og kigge ind mens man arbejder, hvorfor en mørkere solfilm hér er at foretrække. Solfilm kan udover at beskytte mod solens stråler også medvirke til, at der begås færre indbrud. Kilde: https://solfilmgruppen.dk/