Folietekster til både erhverv og privat

0
678

Folietekst er en god måde at skabe din helt egen stil. Om det er til din virksomhed eller dit private hjem, kan folietekster tilpasses og udformes, så de passer lige til dit formål. Vi kender nok især folietekst fra butiksruder eller firmabiler. Her giver det en god effekt, når teksten ikke har en baggrund. Overvej, om du vil bruge den samme teknik til at skabe din personlige stil derhjemme.

Få en iøjnefaldende facade med folietekster til erhverv

Døre eller vinduesruder i din forretning er det perfekte sted at skabe opmærksomhed om dit brand. Med en flot folietekst eller billede, som sættes direkte på vinduet, kan du give butikkens facade et helt unikt udtryk. Ved at vælge folietekster frem for almindelige skilte eller billeder med baggrund kan du sætte dit præg på butiksfacaden uden at stjæle lys fra vinduerne.

Du kan også sætte dine åbningstider, dit menukort eller kontaktoplysninger på indgangsdør eller vinduer med folietekster. Det giver en god og iøjnefaldende effekt, samtidig med at det er lettilgængeligt og overskueligt for dine kunder.

Private og offentlige institutioner og virksomheder kan også dekorere væggene med farverige tekster eller billeder i folie og dermed skabe et livligt og lærerigt miljø. Gør det let at finde vej igennem ensformige gange, eller skab sjove og stimulerende lege og billeder for børn. Folietekst kan også sættes på gulvet som instruktion, afgrænsning eller legefelter. Det er holdbart men samtidig let at skifte ud.

Hvis du har en firmabil, er det oplagt at få den dekoreret med virksomhedens logo, motto og telefonnummer. Det gøres nemt og flot med folietekster. Så kan din reklame køre rundt i hele byen og skabe opmærksomhed, uden at du behøver at gøre en større indsats.

Skab din helt egen stil med folietekster til dit hjem

Har du et yndlingscitat, et motto eller en anden tekst, der betyder noget særligt for dig og din familie? Hvorfor så ikke få det op på væggen eller på døren med folietekst? Det kan også være en tegning eller et logo, du selv designer, eller hvad med vartegnet for teenagerens yndlingsfodboldklub? Din stue, dit soveværelse eller børnenes værelser kan få et helt unikt udtryk med lige de folietekster eller billeder, som bedst beskriver jeres familie.

Vælg et eksisterende design eller skab dit helt eget i samarbejde med din lokale skilteteknikker. Folie er let at sætte op, og det kan nemt skrabes af igen, når du trænger til fornyelse. Du kan få folietekster i alle tænkelige farver og udformninger, så hvis du kan forestille dig det, kan du få det op på din væg. Børnene kan tegne deres egen stregtegning og se den blive forvandlet til et flot kunstværk til væggen.

Så overvej at skab fornyelse og din egen unikke stil, både i din virksomhed og i dit hjem. Det er nemt, og du kan enten få din folietekst sendt til din adresse, eller du kan få den monteret professionelt. Gå i gang med at designe din folietekst allerede i dag, og se dine fantasier blive til virkelighed.