Oplev en helt ny verden af røg med Ezee!

0
1249

I dagens Danmark er der stadig mange mennesker, som ryger, også selvom vi kender de sundhedsmæssige konsekvenser ved rygning. Forskning viser, at dette især er fordi, at det kan være helt ubeskriveligt svært at stoppe med at ryge. Det er ikke kun fordi, at kroppen afhænger af det, men det bliver også til et ritual, som rygere tager del i til hverdag, ofte med både kolleger og venner. Så hvad gør man så, når man ved, at det både er usundt og dyrt at blive ved med at fortsætte med rygningen? I dag er en af de mest populære løsninger blevet en e cigaret. En e smøg er nemlig udviklet til dig, som ryger, men som godt vil komme af med alle de sundhedsmæssige problemer ved tjæren og de andre farlige stoffer, som vi i dag ved bliver puttet i de cigaretter, mange ryger.

Før du vælger at gå ud at købe en e cigaret, så kan det være rigtigt smart at vide, hvordan de egentligt virker, og hvad de gør. Hvad end du vælger at købe en traditionel model eller prøver dig frem med en engangs e cigaret, så er princippet egentligt det samme. I denne cigaret sidder et batteri, som er med til at opvarme nogle coils, som de kaldes. Disse coils er egentligt bare tråde, som bliver utroligt varme på grund af strømmen fra batteriet. Denne varme bruges så til at opvarme en væske, som ofte kaldes e væske. Væsken her er mange gange med smag og forskellige mængder af nikotin, og når den bliver varm nok, så producerer den damp, som er den damp, du suger ind med din e cigaret. På denne måde får du store dele af den traditionelle oplevelse af en cigaret, men du udsættes ikke for de farlige stoffer.

Der findes en e cigaret til alle

Webshoppen Ezee er en forhandler, som kan findes på Ezee-e.dk, og de er et helt fantastisk eksempel på, hvordan der virkeligt kan findes en e smøg til alle. En af de primære ting, der her tilbydes er en e cigaret startpakke til dig, der gerne vil prøve denne nye teknologi uden at skulle lave en masse undersøgelser, men i stedet bare vil prøve noget, der virker. I denne startpakke finder du selve din Ezee, som er e cigaretten, fem filtre, som du placerer ovenpå denne e cigaret, og som dermed giver smag. Hertil får du også en USB lader, så du ikke skal til at købe batterier til din e cigaret, hver gang denne løber tør for strøm. Denne e cigaret startpakke er fantastisk til dig, som har lyst til at prøve en engangs e cigaret uden palaver!

Der er selvfølgelig en række forskellige muligheder at prøve, når du først har opdaget, hvor smart en elektronisk cigaret kan være. En af de mest tiltrækkende fordele ved en e cigaret fra Ezee er alle de forskellige smage, som der tilbydes. For mange kan det være rigtigt rart at få noget, som ikke bare smager af tobak, men som rent faktisk kan smage af både æble, lakrids og kaffe. Dette giver dig muligheder for at sætte lidt krydderi på tilværelsen og aldrig få helt den samme oplevelse to gange i streg. Samtidig er det også muligt at få en Ezee både med og uden nikotin – dette er især smart, hvis du bruger e cigaretten til at skære ned på forbruget af cigaretten. På denne måde kan du let trappe ned uden at behøve at miste både det sociale og personlige i at gå udenfor og lige ryge en smøg.