Splitleasing

0
1055

Hvis du også kører erhvervskørsel, så kan splitleasing være en god løsning for dig. Det betyder nemlig, at den omkostning som er på bilen, vil blive splittet mellem den kørsel, som er erhvervsmæssig samt den kørsel, der er privat. Så hvis du kører begge dele, men gerne vil have den samme bil til dem begge to, så er splitleasing en rigtig god løsning for dig. Du kan selv bestemme, om det skal være 50/50 eller om det for eksempel skal være 70 % privatkørsel og 30 & erhvervskørsel. Hvis du vælger det, så vil 30 % af omkostningerne for bilen blive faktureret til erhverv. Så det kan sagtens være en rigtig god idé for dig, hvis du vil dele det op på den måde. Du kan sagtens finde forhandlere, som kan hjælpe dig med splitleasing i både København og på Sjælland.

Fordelene ved splitleasing
Der er flere fordele, når det kommer til splitleasing. Så hvis ikke helt er sikker på, om det er noget for dig, så skal du overveje om disse fordele er noget, som du kan få glæde af. Hvis det ikke er det, så er splitleasing i hvert fald ikke noget for dig. Du kan finde en rådgiver eller en, der kan hjælpe dig, lige meget om du bor i København eller om du bor på Sjælland. Det vil altid være en mulighed for dig, at få glæde af splitleasing.

En fordel ved splitleasing er, at der ikke vil være nogen beskatning af din firmabil. Fordi du betaler for privat kørsel, vil du ikke blive beskattet. Du vil i stedet blive faktureret for en procentdel af omkostningerne på bilen. Derudover vil du også spare en masse udgifter i dit firma. Hvis du ikke bruger en firmabil 100 % af tiden, så vil det klart være en fordel, da du kan splitte det op med din privatkørsel. På den måde kan du faktisk slå to fluer med et smæk.

Husk et hav et køreregnskab
Om du leaser en bil på Sjælland eller i København med splitleasing, så skal du huske at have et køreregnskab. Dette er nemlig et krav fra SKAT. Du skal registrere det antal af kilometer, som du kører for eksempel privat eller ved erhvervsbrug. Du kan sørge for dette med en kørebog, som du både kan lave manuelt eller ved hjælp fra elektronik. På den måde kan du nemt og hurtigt notere, hvad du har kørt og hvor langt. Hvis du vælger at få hjælp fra en elektronisk kørebog, vil det hele foregå automatik. Det er rigtig nemt for dig samt tager ikke nogen tid. Det fungerer helt per automatik. Hvis du vil videre mere om splitleasing, så kan du klikke her: http://leasingexperten.dk/splitleasing/